Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Åboensis
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Oletko altis mainonnalle?
Aika:12.12.2010 13:36
Tutulta kuulostavat kommentit. Varsinaiset mainokset eivät sinällään vielä välttämättä synnytä tarvetta hankintoihin, mutta kun GAS iskee, tulee niitäkin katseltua enemmän "sillä silmällä" XD.
 
Minulle pahempia kuumottajia ovatkin kitarakauppojen (ja niiden nettisivujen) sekä muusikoiden netin torin lisäksi kitara- ja muut musalehdet, ja erityisesti niiden laitearvostelut - pari(kymmentä) sivua suuria, teräviä nelivärikuvia ja teknisiä yksityiskohtia sekä ominaisuuksia vilisevää tekstiä saavat uuden kitaran/ vahvistimen/ pedaalin jne. tuntumaan tuikitärkeältä, jopa välttämättömältä ostokselta. Suosikkisoittajien haastattelut ovat nekin vaarallista luettavaa, varsinkin kitaralehtien laitteistoon keskittyvät jutut.
 
Onneksi ikääntyminen, avioituminen, lisääntyminen ja asunto- yms. velkaantuminen rajoittavat omien mielihalujen perässä juoksemista edes vähän. Usein ostovimma saattaa myös helpottaa, jos malttaa odotella muutaman päivän/ viikon ennen rahoistaan luopumista. Valitettavasti lopullista paranemista hankintahurmoksesta ei kannattane odottaa - sen verran pitkään se on jo saanut kukoistaa XD.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=196429