Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Skebaholikko
Alue:Etno, proge, latin
Aihe:Spock's Beard
Aika:09.12.2010 15:54   (muokattu 09.12.2010 15:55)
Perhana, vihdoin liityn uuden lätyn kommentointiin! Tuossa kesän lopulla viivästyi oman tilaukseni saapuminen (paitoineen tietysti) niin pahasti, ettei ajankohtaisesti päässyt messiin, mutta todella mieluusti on kuunnellut, ei hienoistakaan kysymystä täällä päässä etteikö X olisi pumpun paras levy sitten Nealin lähdön.
 
Kun sekä Feel Euphoria että Octane mainiosta rokkaavuudestaan ja tutuista hassutteluelementeistään huolimatta jäivät miusta pahasti kaipaamaan sitä eeppistä "progepaasausta vuorenhuipulta"-melodiaryöppyä, jota Neal nähtävästi nimenomaan mestaroi, niin X tuo sitä tiskiin oikein korkojen kera (ja miulle nimikkolevykin puri jo paljon kahta edeltäjäänsä paremmin, As Far As The Mind Can See on mahti kokonaisuus ja Rearranged on ehkä paras hypertarttuva rokkenrolli, minkä pumppu on tehnyt).
 
Edge of the In-Betweenin intron syntsaryöppy sai heti ekalla kuuntelulla sellaisen hymyn naamalle ettei mitään väliä eikä levy monien tunnelmavaihtelujen kautta meinaa hellittää hetkeksikään. Kaikki mammuttiraidat toimivat kympillä, Keisarin Vaattet hoitaa hassuttelun ja Man Behind The Curtain sekä Their Names Escape Me (hitto minkä palan ovat tökänneet "vain" bonus-raidaksi) rokkaavat kuin perhanat. The Quiet House ainoana biisinä on hieman laiskempaa sorttia, ei sekään huono, mutta muuhun levyyn verrattuna vain heikompi. Toivotaan, jotta tulevat Eurooppaan esim. edes Enklantiin vielä tämän plaatan tiimoilta ensi vuonna keikalle, valitetavasti eivät syksyllä omat resurssit riittäneet.
 
Kyllä Parralta tällä näytöllä toivoo vielä monen monta plaattaa ulos, fanitilauksilla tai ilman!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=5&t=136202