Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Rojekti
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Micro, mini, nano, uusi kokoonpano
Aika:06.12.2010 16:39
Aattelin tuossa uusia kokoonpanoa jossain vaiheessa. Aluksi mainittakoon, että olen ikään kuin pudonnut tietokonemaailman kärryiltä: viimeinen muistikuva on että 2- ja 4-ytimiset valtasivat markkinat. Nykyinen kone on 3400+ AMD kera 2.5gb muistikapasiteetin. Lisäksi kokoan halvalla eli esim. 500 euroa on jo melko paljon (pelkkä keskusyksikkö)
 
Enpä tässä nyt muuta mutta pohdiskelin vain, että ovatkohan nuo pienikokoiset olohuonetietokoneet nykyään millä tasolla. Ei toki pakettia missään nimessä, vaan tietenkin palasina - siinäkin säästää jo noin 1.7 miljoonaa euroa.
 
Selailen tässä verkkokauppa.comia. Katselen lähinnä näköjään Micro-ATX-koteloita. Tsekkailen paraikaa, millaisen kokoonpanon saisin micro-ATX-koteloon, kuinka tehokkaan ja kuinka halvalla.
 
Onkos kukaan muu koonnut näihin toisenmallisiin (tai ostanut pakettina) koteloihin PC:tä tavalliseen käyttöön? Niitähän myydään helposti kotiteatterin ytimeksi mutta ihan sellaista en ajatellut vaan käyttökoneeksi. Se tarkoittaa mun kielellä pelikäyttöä (ei uusimpia megapelejä), multimediaa; audiota, videoita, grafiikkaa, kuvanmuokkausta yms.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=196248