Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Juzpe
Alue:Kilpailut
Aihe:Raskaan musiikin sooloskaba 36 - äänestys
Aika:01.12.2010 22:53
Jzci: Varsin hauska soundivalinta... Saat kyl kertoo millä setupilla tää o vedetty. Tarkkaa ja varsin melodisestikin mielenkiintosta soittoa. Pari hengähdystaukoa ois ollu ihan kivoja. Ihan kivahan se on ajaa 911:llä 250 lasissa, mutta pitäs poimia pimujakin välillä kyytiin.
Tonski: Teema-osastoo ja pari Friedmanilta omaan aseistukseen siirrettyä juttua, jotka on vieläpä ilmeisen hyvin sisäistettykin. Pari kivaa käyntiä "rosvosektorin" puolella. Jos pitäs jotain parannettavaa hakee, niin ton tyyppisiin melodisiin koukeroihin sopis mun mielestä miehekkäämpi vibrato.
nypdjaz: Fraseeraukseltaan varsinkin alku oli raikkaan kuuloinen ja lopun moottorisaha-osuuskin alkoi toimimaan jo toisella kerralla.
sympxgtr: Okei joo... tää on nyt ainakin kolmas ihan vitun kova veto jossa on kiva koukeroista stailia, teknistä taidonnäytettä jne. Menee tosi hankalaks tää äänestys.
cr4b: hiukan teknisesti mennään välillä kierroslukumittarin punasella puolella... ei haittaa. Tässä oli erilainen lähestymistapa ja sekin toimi.
hevikukko: Tausta oli niin alhaalla etten oikeen saanu selkeetä kuvaa siitä miten homma istuu. Kaahausta oli ja sen sellasta. Nopeempi pikkaus "flämäs" pikkasen ja jotain sellasta muuta teknistä nillitämistä oli. kokonaiskuvaa ei oikein muodostunut.
soma city ward: Likit oli hyvii, mutta jotenkin kokonaisuus oli vähä sekava ja soitto haisi kossulta. B-osassa oli keksitty ihan viksua asiaa.
aalataur: Jos oli friedman-kansiolla käyty joissain sooloissa, niin tässä oli sit käyty mustaine-kansiolla. Aggrea ja sahausta raivokkaalla otteella ja lisäks hyvillä aineksilla.
aer: Arrgh... vitullako näille pisteet jaat... tekninen suoritus, fraasien laatutaso ja muu semmonen ei tässäkään poikkee yleisestä linjasta.
 
Arvotaan pisteet:
Tonski 3p
sympxgtr 2p
aalataur 1p
 
Pisteet on suurimmalta osin arvottu, koska kuuden parhaan soolon välillä oli kyse niin pikkujutuista, että jos oisin arvostellu huomenna, ois jotku muut saanu pisteitä. Tietty nää veikeet ja puskista yllättävät melodiset ratkasut putoo mulle, kun kovasti tykkään kuunnella Mayn, Slashin ja Friedmanin soittoa. Tausta oli ilmeisesti ihan liian helppo kun kaikki veti niin vitun hyvin. Pisteytys oli uskomattoman hankalaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=196116