Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:elampen
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Hiljainen kone musiikin tekemiseen
Aika:25.11.2010 22:13
CryptoFib: Voiphan se olla aikaa vievää touhua, tosiaan, eritellä ne osat, että mitä pitäis ostaa, mutta kylläpä se tutkimus on sen arvoista. Yleensä, kun tehokkaissa/järkevissä pakettikoneissa on tolkuton kate.
 
En jaksa alkaa etsiväksi (kun se vie sitä aikaa), mutta oma mutu on, että intelin prossu se kannattaa olla. Uusimmalle prossukannalle hommaat järkevästi hinnoitellun i9:n ja 8gt nopeaa muistia alkuun, nii eiköhän sillä pärjää. Passiivinäyttis. Tarpeeks tehokas laatumerkkinen poweri (antec käsittääkseni on jees merkki). Iso osa hiljasuudesta on kotelo. Siihenki kantsii satsata. Eli ts. hullun hyvää ei saa hullun halvalla, mutta joku 1200e kone kestää ajan hammasta selvästi yli 50% paremmin, ku 600e kone. IMHO.

 
Juuri näillä suuntaviivoilla ollaan etenemässä, eikä tarvitse etsiväksi ryhtyä. Intel, 8Gt, passiivinäyttis, hyvä kotelo. Tonnin pinnassa on budjetti, ja siihen vielä hyvä näyttö päälle sitten kun siltä tuntuu.
 
Intelin ja AMD:n ero musakäytössä on kuulemma aika lailla haihtunut vuosien mittaan. Esimerkiksi Pro Toolshan ei ole aina viihtynyt kaikkien AMD-ratkaisujen kanssa, mutta näitä ongelmia ei pitäisi enää olla. (Kertokaa jos olette kuulleet!)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=195749