Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:vpjarvi
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Agent Fresco
Aika:25.11.2010 14:38
Jatkan tänne spämmäämistä nyt sen verran, että suosittelen tuota levyä vielä kerran. Platta on tullut kuunneltua tuosta aiemmin laittamastani linkistä (vaatii muuten jokusen kuuntelukerran jälkeen rekisteröinnin), ja täytyy kyllä sanoa, että täytyy tämä levytys ihan fyysisenäkin äänitteenä hyllyyn hoitaa. Varsin massiivisesta 17 biisin mitastaan huolimatta kyseessä on todella tasapainoinen julkaisu, jonka kyllä jaksaa kuunnella koko mitassaan.
 
Aiemmin olen ottanut Youtuben kautta haltuun nuo Lightbulb Universe -pikkulevyn biisit ja niissä oli tuo mättökohtien käyttö seesteisemmän ilmaisun ohessa aika säännönmukaista. Tältä uudelta levyltähän löytyy nuo samat biisit, mutta suurimman osan levystä muodostava uusi materiaali on ilahduttavan monipuolista. On rauhallisempaa pianohommaa ja sitten sellaista Radioheadiin kallellaan olevaa meininkiä. Kuitenkaan missään vaiheessa ei tule sellaista fiilistä, että levy olisi ihan sillisalaattia vaan levyn tyylillinen paletti kuulostaa ihan johdonmukaiselta.
 
Tää meni nyt ehkä vähän vimmaisen fanipoikakuolailun puolelle, mutta ajattelin nyt jakaa innostukseni täällä, kun olen tuota levyä varsin paljon kuunnellut.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=194382