Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:K_A
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Uutta kitaraa ostamassa - suosituksia?
Aika:25.11.2010 00:10
Mulla on tollanen rg321 ja täytyy sanoa että alhaisen hintaluokan kitaraksi on vallan mainio! Kaula ei ole ihan luotisuora, se on noin 1-1,5 milliä kaartunut, mutta se ei menoa haittaa kun en muutenkaan tykkää pitää kieliä ihan otelaudassa kiinni. Virittimet on kitaran ehkä heikoin lenkki, mutta kyllä niidenkin kanssa elää jos haluaa elää. Itse aion ne vaihtaa kunhan saan aikaiseksi.
 
vahvistimesta sen verran, että jos microcube epäilyttää, niin astetta isompi cube on jo varmasti tarpeeksi laadukas! 15X tai 20X saa käytettynä miltei samaan hintaan kuin microcubea ja äänenlaatu on hiukan parempi mielestäni.
 
Niin, ja se ettei rg321:stä löyty Thomannilta ei ole ongelma, tässä sulle muutama:
 
http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=470774
http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=447125
 
Älä pelkää ostaa käytettyä torilta, saat paljon halvemmalla kuin uutena mikä varsinkin näissä halvoissa kitaroissa on melko merkittävä alennus. Ja käyetty ei tarkoita paskaa, se tarkoittaa käytettyä. Näin ostaen pystyy myös kysymään myyjältä paljon tarkemmin kitaran kunnosta. Oleellisia kysymyksiä mm. kaulan suoruus sekä mahdolliset naarmut ja kolhut. Niin ja käytettynä usein kauppaan kuuluu myös kova tai pehmeä kantolaukku kitaralle, mitä ei uutena ostettuna automaattisesti tule ja näin lisää uuden kitaran hintaa entisestään.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=195874