Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:stnprkl
Alue:Livetoiminta
Aihe:AV-alan kouluun uutta kalustoa.
Aika:24.11.2010 20:42
Totofan: Joo.
 
Opiskelen Heinolassa, koulutuskeskus Salpauksessa media-assistentin virkaan. Eli työttömäksi ollaan kovaa vauhtia menossa, heh..
 
Tilanne nyt kuitenkin semmoinen, että koulu saa vuodenvaihteen jälkeen 30000 euroa käyttöönsä uuden tapahtumatekniikan ostamiseen. Tolla rahamäärällä hankittaisiin luultavasti jonkinlainen uusi PA, äänipöytä, nykyiseen (lähinnä konventionaalista tavaraa sisältävään) valokalustoon lisäystä, uusi valotiski yms..
 
Kamojen käyttö on niin värikästä kun olla ja voi, pitäisi pystyä tekemään samoilla kamoilla pientä teatteria kun taas sitten veivaamaan kohtuullisesti jotain rokkihommiakin. Gaala-tyyppiset sisustusjututkin pitäisi taittua, yms.. En tarkoita kuitenkaan sitä, että pitää satsata 10000 euroa uuteen langattomaan mikrofonisysteemiin kun kerran teatteria pitää pystyä tehdä, vaan että tämmöistä yleispätevää tavaraläjää olisi tarkoitus hankkia.
 
....

 
Tarpeet tuli selväks, mut sit pitäs vielä pari asiaa tietää ennen ku voi jeesaa.
Eli onko kamat semmosia millä opetetaan vehkeiden käyttöä (eli tähtäimessä se et kaverit osaa käyttää muitakin laitteita koulusta päästyään).
Minkä kokonen on tila (fyysinen koko ja yleisökapasiteetti) missä nää tulee pääasialliseen käyttöön.
Minkä uusiminen on ehdottoman tärkeää.
Ja viimeseks, mitä koululla on tällä hetkellä olemassa. Kaikkee kun ei kannata uusia pelkästä uusimisen ilosta varsinkin kun budjetti on rajallinen.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=195869