Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Soma city ward
Alue:Kilpailut
Aihe:Raskaan musiikin sooloskaba 35 - äänestys
Aika:21.11.2010 13:00
Meiksi aloittaa tämmösellä huomiolla, että tuolta maihinnoususta, kun kuuntelee näitä sooloja niin taitaa melkein joka pätkä klipata eli digirohinaa, mikä on ikävää. Onko se sitten streamin ominaisuus, mutta en kuitenkaan kaikkia sooloja jaksa koneelle ladata.
 
Nyt oli pari aikasen kovan luokan vetoa joten pakko jakaa tunnustusta.
 
sympxgtr - 3p. M.netin sooloskabassa näin hienoa sooloilua on kyllä vaan ilo kuunnella. Teknisesti ei mitään moitittavaa ja koko ajan on yhtenäisen kuuloinen soolo.
 
Norppa78 - 2p. Olin vähän kahen vaiheilla tosta loopista mikä tuossa alkupuoliskolla pyörii, mutta totesin ihan toimivaksi sitten senkin. Tausta on kyllä huomioitu hienosti tässä vedossa. Soljuvan kuuloineen soolo, mutta sen verran nillittäisin, että yhtäkään varsinaista melodista koukkua, nopeampaa pyrähdystä tai mageeta likkiä ei ole.
 
Tonski - 1p. Mää oon tohon tekniikkaan kiinnittäny huomiota sun pätkissä. Periaatteessa kuulee, että chopseja on, mutta ainakin nää sooloskabojen vedot tarvitsisi vielä vähän treeniä ennen purkitusta niin tukis soitto paremmin noita ideoita, koska ihan haastavaa kamaa sieltä välillä tippuu. Soolo itessään oli ihan ookoo ja yksittäisiä hyviä kohtia oli, mutta pakettina ois voinu olla tiukempikin.
 
Arppah8 -1p. Hyviä juttuja välillä, mutta välillä tuntui, että ei toiminu taustaa vasten ollenkaan.
 
Ekespylly -1p. Toi alkupuolisko kuulosti hyvällä tapaa sen verran omaperäiseltä, jotta pitää piste heittää.
 
Mää sanoisin tähän loppuun, että aika monikin käyttää näitä tuplauksia ja liidien stemmauksia, jotka onkin hyviä tehokeinoja, mutta oikeisiin kohtiin. Tuntuu, että ne ei jossain kohti toimi laisinkaan ja kuulostaa jotenkin "gimmickiltä".
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=195739