Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:MoreK
Alue:Kilpailut
Aihe:Roots-skaba 155 äänestys
Aika:19.11.2010 21:40
gary field http://maihinnousu.net/s/9835
Tummaa mollibluesia tarjolla. Duurin puute häirittee, tähän duuri-ysi-sointu hommaan oisin duuria kaivaanut. Muutenhan soitto kulkee läväkästi.
 
Kuha http://maihinnousu.net/s/9838
Tenkisesti todella hieno veto Kuhalta. Mutta taustan rytmiikka ja soinnut ovat kyllä sen verran erikoiset, että mielestäni tämä veto ei tippunut annettuun taustaan ihan täysin. Vähän semmosta hötkyilyn makua jäi.
 
blues guitar http://maihinnousu.net/s/9839
Mukavasti rauhallista menoa. Tässäkin (kuten gary fieldillä) mun korvaan duuriterssi ois toiminu paremmin. Hyvin kyllä muuten maltettiin kehitellä.
 
mando http://maihinnousu.net/s/9840
Timangtia soittoa, mainio tatsi ja energia. Hmmm... oonkohan mää nyt ainut joka duurin tossa taustassa kuulee?! Tässä mentiin taas molli pentatonisella melkeen koko matkalla. Mut siis - wow, johan kulki!
 
Juzpe http://maihinnousu.net/s/9850
Soittotatsista ei paljon saanut selvää ton tumpun soundin takia. Soitosta sen verran että ihan mielenkiintoinen vetäisy, aika kiintoisia ja omaperäisiä melodia-valintoja, lisää vaan samanlaista jatkossa!
 
BigPapa http://maihinnousu.net/s/9855
Wah wah! Yllätys tähän paikkaan, pienemmällä kaiulla oisi voinut toimia tosi timmisti. Nyt meni kuivahkon taustan takia ihan toiseen tilaan ja minun korvaa vähän häiritsi. Soitto oli pirteetä ja jees... nuo nopeet wah:it oli kyl mageet.
 
Illu http://maihinnousu.net/s/9891
No niin, nyt toimii! :D Vaikka tää ei ollu mikään virtuoosimainen ilotulitus, niin kyllä tää taustan kanssa toimi just oikein. Hauska soundi kruunasi homman.
 
tono http://www.mikseri.net/artists/mnet/roots155tono/446903/
Ihan hyvin teknisesti toimii. Soitossa oli kyllä hötkyilyn makua, turhan paljon tavaraa. Soitto olisi saanut olla musiikillisesti olla kiintoisampi taustan suhteen - osin vissiin sahattiin vaan skaalaa sen kummemmin ajattematta?
 
Korggari: http://maihinnousu.net/s/9898
Erikoinen soundi (vähän turhan pintaan miksattu), mutta toimi mukavasti. Edelleenkin soitetaan turhan paljon mollipentatonista näihin funk-ysi-duuri sointuihin, ei ihan toimi mun korvaan mutta varmaan korvassa vika. Soitto kulki erittäin hienosti.
 
krk: http://maihinnousu.net/s/9900
Hyvää iisiä bluesia, ei turhaa hötkyilyä (mielestäni sopii tähän taustaan). Duurissa viipyily sopii taustaan, hyvä meno!
 
Zeeboo: http://maihinnousu.net/s/9901
Asiaa! Tässä kyllä tiputeltiin taustan ehdoilla magiasti, maagisesti ja just sopivan iisisti. Maukasta, nam nam.
 
Pisteet:
2p Zeeboo
1p Kuha
1p Mando
1p Illu
1p krk
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=195737