Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JPQ
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Ifolor ei suostu käymään.
Aika:18.11.2010 16:59
lindo: Tää on nyt ihan off topic mutta Extrafilm palvelulla lukee sivuilla että:
"Kaikki kuvat menevät valmistuksen aikana kuvanparantajan läpi, jotta kuvasi saavat ammattitaitoisen väritasapainon. ...ja lisäksi parannamme kuvien värejä kehityksen yhteydessä "
 
Laitoin kyselyä että että mitä tuo teidän "kuvanparantaja" tekee kuville, koska olen huomannut että kuvat menettävät yksityiskohtia jne. ja vastaus oli aika hämmentävä:
 
"Se tarkoittaa sitä että kehitysvaiheessa tehdään mahdollisimman hyvän laajuiseksi.
Epätarkat kuvat eivät kuitenkaan pysty parantamaan ilman muokkaus ohjelmaa mitä teette itse ennen kuvan latausta sivuille."
 
"Parannus ei tapahdu joskuvat ovat tarpeeksi hyviä meidän ohjelman mukaan.
Huomaa, jos olette muokkaannut kuvia toisessa ohjelmassa, tallentanut kuvat uudestaan uudella nimellä tietokoneellesi, ja sen jälkeen ladannut ne teidän extrafilm.fi sivuille, kuvanparannus ei myöskään tapahdu. "
 
Siis HÄH?

 
No Ifolorin systeemissä kävi juurikin itselle eli automaatti korjailuja (olen tehnnyt kirjan myös digipainossa jossa värit just niinkuin olin kuvat säätäny sanoisin ei mitään korjailuja painon toimesta) tuli et kuvat uusiksi huonolla laadulla jpegiksi. joten yksityiskohtia ja värien pehmeys jos sitä oli katosi. alinta lausetta en minäkään tajua tuosta tapahtumattomuudesta. Joten seuraavat wsoyuun kuvatkirjaksi palvelusta. siinäkin onnistuu välttämään korjailut. Saamieni tietojen valossa:
http://www.kuvatkirjaksi.fi/
ja kirja johon tekstin ulkoasua laskematta olen ollut tyyväinen oli colourkolmion kirja uudempi olikin enempi pettymys outoa kylläkin eli vaikka kuvien tarkkuus piti riittää heidän laitteilleen niin pikselöitymistä näkyi. tosin jälkimäinen kirja oli vaaka eikä pystykirja joten kuvai käytettiin siinä 33% isompana. mutta silti tosi outo juttu.
tein kuvat jotka toimitin heidän palveluunsa 300 pistettä tuumalle laskun mukaan pitäisi riittää terävämpään tuolle digikirjapainolle riitti 254dpi ja tein kirjaan kait 300dpi kuvat ja ne näytti hyvältä. ei mitään vastavaa. tekisin siellä lisääkin mutta täytyis hakea vapaa kappaleista vapauttamista varmaan kun tulisi lahjaksi rajatulle piirille...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=195613