Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Guitar83
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Ohjelmistoa metallin työstöön
Aika:16.11.2010 21:26
Reason on omalla tavallaan työläs vaihtoehto juuri sen "sulkeutuneisuuden" suhteen. On vähän tympeää renderöidä kaikki raidat omakseen, että ne saa ympättyä miksaukseen, mutta tykkään ohjelmasta muuten. Se on ihan hyvä paketti.
Toisaalta, silti kuulisin mieluusti kommentteja muista vastaavantyyppisistä paketeista/ohjelmista/VST-instrumenteista. Syntikkasoundeja ei ole koskaan liikaa.
 
Saattaa myös pitää paikkansa, että Guitar Rig ja Amplitube yhdessä menee jo liioittelun puolelle, mutta Guitar Rigistä olen saanut irti muutamat sen verran jumalaiset soundit, ettei mitään rajaa. Lisäksi siinä on kivasti kaikenlaisia efektejä, joita voi käyttää paljon muuhunkin. Toisaalta asiaa voinen punnita itsekseni, onko se taloudellisesti välttämättä niin tehokasta. Amplitubesta ei vain ole vielä omaa kokemusta, mutta vertailut (äänenlaatu) ja käyttäjäkokemukset ovat vakuuttaneet.
 
Superior Drummer 2 onkin jäänyt hieman pimentoon, joten pitänee tutustua. AD:lla tuntuu tosin saavan myös ihan yllättävän hyvää settiä ulos, mutta eihän mikään koskaan liian hyvä ole.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=195569