Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:stnprkl
Alue:Livetoiminta
Aihe:Mittamikit ja muuta mittailusta
Aika:12.11.2010 12:45   (muokattu 12.11.2010 12:47)
Kuten oon jo pariinkin otteeseen tällä samalla foorumilla sanonu. Jos tietämys on oikeesti tota luokkaa ettei rautalangastakaan vääntämällä tiedä mitä/miten/miksi noita analysaattoreja käytetään niin ei niihin kannata rahojaankaan laittaa.
 
Ensimmäiseks mä lataisin jonkun yleisesti käytössä olevan analysaattorin /Easera SysTune, Sia Smaart Live tai Fuzzmeasure) manuaalin netistä ja opiskelisin siitä perusasiat ja lähtisin vasta sitten kauppaan.
Ja noista kaikista ns. oikeista softista on myös 30:n päivän ilmaiset demoversiot saatavissa ja ne toimii myös läppärin omalla äänikortilla eli ei sitä etuastettakaan tarvii ihan heti ostaa.
 
Eli lataa jostain noista ilmanen demoversio ja pyörittele himassa sitä manuaalin kanssa ja sit kun tunnet oikeesti tarvitsevas (eli luulet osaavasi käyttää) niin kauppaan vasta sitten.
 
Ja siis ton softan lisäks tarviit jonkun kakskanavaisen etuasteen (toinen kanava mittamikille ja toinen referenssisignaalille), mittamikin ja sit tietty sen softan. Systune vaikuttas tällä hetkellä olevan SE juttu. Itte tosin vetelen vielä Smaartin vitosella ja se on riittäny mun hommiin oikeen mainiosti. Ja siis nimenomaan mun hommiin. Kaikilla kun on vähän eri tarpeet ja nää on nimenomaan henkilökohtaisia työkaluja.
 
EDIT: Niin joo toi Fuzzmeasure on pelkästään mäkkisofta ja noi muut mun mainitsemat pelkästään Windowsille.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=195506