Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:AP
Alue:Media ja viihde
Aihe:Uutisoinnin tulevaisuus?
Aika:11.11.2010 12:44   (muokattu 11.11.2010 12:45)
Ronttimus: Hyviä pointteja. Verkossa on kyllä semmonen valikoima palveluita sun muita että helposti hirvittää. Ite olen tottunut selaamaan uutissivuja kyllästymiseen asti, että väsyy informaatio tulvaan.. Aamulehti on kyllä mun mielestä asettelultaan ja ulkoasultaan paras lehti, hesari varmaan uutisjutuiltaan. Välillä oikein pistää miettimään että pitääkö sitä tietää maailman menosta niin paljon, vaikka bussilla mennessä kun katsoo kännykästä uusimmat uutiset.

 
Verkossa on herkästi kovin pinnallista ja pätkittyä tämä asia. Onhan sanomalehti kattavuudeltaan valtava: joskus tehtiin koe jossa puoli yhdeksän uutisten tekstit ladottiin broadsheet-sivulle ja muistaakseni ne täyttivät osan sivua.
 
Aamulehdessä on kyllä sellaista raikkautta ja omaa painotusta ettei hesarissa ikinä. Toisaalta taas Hesarilla on resursseja todella hyviin oivalluksiin, esimerkiksi Chilen kaivosonnettomuuden nostoprojekti kuvailtiin erittäin havannoillisesti vähällä tekstillä, grafiikalla ja kuvilla. Vaivaa se kyllä oli vaatinut.
 
Ei meillä kyllä huonoja lehtiä olekaan, voisi tällä listalla puhua Savon sanomista tai Kalevasta tai mistä vaan... omaan aamuun kuuluu Turun Sanomat ja aina senkin kanssa loppuu kahvi ennen lukemista :D
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=195484