Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Ronttimus
Alue:Media ja viihde
Aihe:Uutisoinnin tulevaisuus?
Aika:10.11.2010 20:01
Toteanpa aluksi että olen uutis-addikti. Varsinkin verkko-uutisia tulee seurattua joka päivä useaan otteeseen. Uutisointi muuttuu kokoajan, "Typerin uutisotsikko" -topiccikin on saanut jo kolmannen volyymin, jota tuskin olisi tapahtunut ilman verkkouutisia. Monia dokumenttejakin aiheesta katsoneena voi todeta että uutisointi muuttuu kokoajan skandaalihakuisemmaksi, uutisarvon vähentyessä. Mikäs siinä tietty jos tykkää kuulla esim. Tuksun seksielämästä tai vastaavasta :/
 
Perustin tässä yhden miehen yrityksen koulun ja soittohommien ohella ja tein toisen yrityksen kanssa yhteistyössä uudenlaisen uutissivuston lukijoilta lukijoille. En väitä että mikään tajunnan räjäyttävä idea olisi, mutta ei tietääkseni suomen laajuisesti ole samanlaista tehty aikaisemmin, ja tänään saatiinkin sivut valmiiksi. Mitä olette mieltä yleensäkin mihin suuntaan uutisointi menee? Seuraatteko uutisia missä muodoissa?
 
En nyt varsinaisesti mainostopiccia tästä tehnyt mutta sanokaa mitä mieltä olette sivuistani, siinäkin mielessä että teen opinnäytetyöni sivuilleni:
 
www.uutisankka.fi
 
PS: Siellä ei vielä siis ole yhtään uutisia kun juuri sain sivut julkaistua. Kirjoittakaa ihmeessä uutisia, artikkeleita tai vaikka arvosteluja! Laittakaa kuvia jutun yhteyteen jos mahdollista!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=195484