Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WarMachine
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Anvil
Aika:09.11.2010 10:07
Surullinen, inhimillinen ja hellyyttävä.
 
Surullinen sikäli kun mikään ei onnaa. Miten se This is Thirteen - levyn äänitysreissu. Tuottaja-nobody (mulle ainakin outo nimi) on peeaa ja vailla töitä, höynäyttää kahta hyväuskoista rokkaria. "Joo, joo, tää on kovaa kamaa tulkaa tänne. 13 000 puntaa maksaa, joo, no meikän palkaa ois noin... tollanen 10 500 puntaa. Tää ois sellanen artist in all - tyyppinen ratkaisu, et sellaseen me voidaan lähteä"
 
Inhimillinen sikäli että ystävyys ja parisuhde eivät kuitenkaan eroa toisistaan. Kohtaus, jossa rumpali lähtee bändistä (tulee siivet-bändi..) ja tulee sit takas hieromaan rauhaa oli mun mielestä mahtava. Näin se menee parisuhteessakin. Kenelle muulle sitä vois räyhätä ku sille kaikista läheisimmälle? Eikö Metallica käyttänty tuon saman asian selvittämiseen jonku 400 000 taalaa?
 
Hellyyttävä sikäli että olihan ne nyt sellaisia mussukoita molemmat. Biker-jacket päällä ja pillifarkut jalassa jaetaan sapuskaa kouluihin ja päiväkoteihin talvipakkasessa..
 
Toivottavasti, ja ilmeisesti asiat ovat muuttuneet elokuvan jälkeen paremmaksi. Suomalaisittain tämä leffan jälkeinen menestys voidaan tietysti ampua alas toteamalla kylmästi että "väärin menestytty".
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=195380