Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:evilock
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Räkkisetupin viilausapua?
Aika:08.11.2010 00:11
Räkkien kokoa miettiessä kannattaa ehkä miettiä uudestaan onko oikeasti tarvetta että se räkki on yhden ihmisen roudattava. Jos yksin käyt soolokeikoilla, asia on tietysti selkeä.
 
Vaihdoin hiljattain itse räkin 6U:sta 12U-caseen ja olen todennut että asia ei ihan yksioikoisesti ole niin että isompi räkki olisi automaattisesti se ikävämpi roudattava.
Ei se kuuden unitin loota noilla Mesoilla paina myöskään sen verran että kukaan yksin sitä ilokseen roudaa. 10-12 unitin räkeissä on pyörät alla, mikä luultavasti rokkibändiä roudatessa auttaa muidenkin kamojen liikuttelussa (ellei nyt sitten satu olemaan treenikämpällä jyrkkiä portaikkoja eikä hissiä tms.. klubi- tai isommissa keikkapaikoissa tuskin tulee isompia vastaan).
Sen lisäksi siitä saa oivan virvokepöydän lavan sivuun, siihen mahtuu räkkilaatikko korvaamaan erillisiä piuha- ym.tarvikelaukkuja jne. :)
 
Kokoero on myös psykologinen, kuuden unitin loota näyttää semmoiselta kompaktilta paketilta että tulee nostettua yksin, sen sijaan kookkaammat kamat "automaattisesti" usein jakautuvat kahdelle ihmiselle ja painomäärä per kantaja saattaa olla vähäisempi jos et sitä nyt täyteen putkipäättäreitä tunge.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=195375