Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JCM
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Viime keikka part II
Aika:07.11.2010 15:08   (muokattu 07.11.2010 15:08)
Huomio: ketju menee itsestään lukkoon seuraavalla tasatunnilla kun siihen tulee 2500 viestiä. Se siis syynä edellisen lukottumiseen.
 
Oon ottanu Barskasta mallia.
 
Eilisellä keikalla: Jenkki-limolla kuuliainen kuljettaja vei meidät keikalle tuohon lähikuntaan, ja toi toki takaisinkin. Ravintolakeikka. Kuljettaja myöskin roudasi, ja stäkkäsi kamat stagelle. Ruokapuolena toimi kolmen lajin illallinen joka sisälsi liha-, kasvis-, hedelmä- setit. Ruokajuomana nautittiin vain olutta, mutta sehän on hyvä ruokajuoma. Jallua sitten ruokaa sulattamaan. Sitten pari settiä enimmäkseen omaa musaa höystettynä muutamalla coverilla (Cash, N. Young, Eagles, Elvis etc.). Loppuillasta eräät alkoivat vaatimaan räkää ja pitikin sitten ottaa sähkökitaraa ja säröä kehiin. Settien päätteeksi soitin vielä instrumentaalina jengille tuutulaulun. Porukan äänekkäin, näistä vaativista asiakkaista, tuli kädestä pitäen kiittämään ja kehumaan loistavaa kitaransoittoa. Aluksi kaveri vaikutti siltä, että se ei tee muuta kuin haistattaa vitut, mutta se pehmeni kun kuunteli meitä.
 
Noin keikkojen pitäis VÄHINTÄÄN mennä aina. Luulen, että Barska pesee mut vielä liksoissa, mutta kyllä mää alan pikkuhiljaa oppimaan ja pääsemään lähemmäs sitä mitä pitää olla.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=195188