Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:VIPMetal
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Räkkisetupin viilausapua?
Aika:06.11.2010 22:30
Vuh!
 
Tarvisin hieman vinkkiä/ajatuksia räkkiaiheesta.
 
Eli multa löytyy nuo profiilissa mainitut romut tällä hetkellä:
 
Mesan Recto etunen
G-major
Mesa 2:50 pääte
 
Ja pedaaleja:
 
BB Preamp (sooloihin)
Nano booster (komppisärö)
 
6 unitin räkissä..
 
Tavoitteena olis laajentaa räkkiä Roctronin Loop Patchmate 8:lla ja siirtää nuo särö/boosterit räkkihyllyyn. Sitä oon tässä jo kauan aikaa pähkäillyt, että 8 unitin räkkiin mahtuis sit koko roska ja ois varmaan vielä aivan yhden miehen kannettava, mutta tarvisin yhden "lisä"kanavan clean kanavan päälle polkaistavaksi.
 
Eli hommaisko esim:
- 10 unitin räkin ja siihen vielä Mesan Studio etusen? (Tää tulis kalliiks ja painavaks?? Pitäis kuitenkin yhden miehen kannettava olla keikoilla yms..)
- 10 unitin räkin ja jonku muun etusen, minkä?
- 8 unitin räkin ja jonku pedaalimallisen etuasteen? Tällöinhän ton Recto etusen vois jättää loopperilla kokonaan pois välistä? Tämä vaihtoehto vois olla ehkä mielenkiintoisin, koska sit pysyis räkki vielä suht mukavana roudata..
- Jonku säröpedaalin Recton clean kanavan päälle? Minkä?
 
Tavoitteena on saada semmonen välimallin särö, jota ei nyt irtoa Rectosta (tai irtoaishan se, mutta ku pitää saada sitä möykkäosastoa). Ei välttämättä just joku "marshall" tai yms. kunhan ois semmonen kiva vähän erimoinen "kanava". Heitä ajatuksia ja ehdotuksia! Varsinkin jos olis kokemusta kahden etusen käytöstä samassa räkissä tai sitten noista pedaalimallisista etuasteista..
 
Kiitos!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=195375