Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Raimo
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Mama King
Aika:06.11.2010 20:48
Nick Bone: Enpä kaiketi huudellut "poser, poser!" sen enempää... enemmän vain tolla viittasin siihen suuntaan, että sisällöllisesti ja pinnalta kyseessä on aika teennäinen ja muovipaloista yhteen kyhätty "supermuusikoiden" vetinen yritys tehdä uskottavaa rokkia erittäin köyhällä sisuksella varustetulla eväskorilla. Lässähtänyttä kuin vanhan miehen ryppyinen aisa, vaikka yritys on edelleen kova. Siinä mielessä siis pose, etenkin verraten koviin tekijöihin kuten vaikkapa mainitsemani Monster Magnet, joka uudella levyllään lyö aika lailla luun kurkkuun ja näyttää mitä se rokkenroll oikein on, edelleen tänä päivänä. Listaa voisi jatkaa loputtomiin, Mama Kingin kaltaiset bändit eivät tälle listalle tosin koskaan tule pääsemään.
 
Kyllä teennäisyys paistaa aina levyltäkin läpi, vaikka olisi kuinka teknisesti moitteetonta paskaa ja nykyihmisten kuuroille korville valettua "oikeat" taajuudet tavoittavaa keskialueen äänivallimössöä.
 
Wanha turautti taas, näähnääh :)

 
Luettuani tällaista tylytystä oli pakko vilkaista tuolta myspacesta mistä se oikein kumpua... No katkeroitumisesta ja kateudesta tietty! ;) Paljastavat oli kuvat ja musanäytteet, sori vaan.
 
Sen verran, että MK on oikeasti kova livebändi, Mikko helvetin kova laulaja ja Kie erittäin nasta seurattava tällaisessa ympäristössä missä se saa vaan räimiä menemään. Jätkien kilometrit ja taidot näkyvät hyvällä tavalla varmuutena tohon touhuun. On siellä mielestäni muutama aivan ok veisukin mutta makuasioita... Lisäksi, kyllä mäkin olen kade että en saa kaljamahoineni näyttää äijältä tolla Dominoes- videolla, on se halvatun hieno! ;)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=195310