Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:J x
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:alesis dm10 - kokemusta?
Aika:06.11.2010 14:18   (muokattu 06.11.2010 14:22)
Reilu puoli vuotta nyt DM10 Studio kitillä soiteltu. Kalvot ja pellit kestäneet hyvin, mutta kolmannen tomin reuna (yleensä china-peltinä) on yhdestä kohdasta saatu paukutettua hajalle. Kiersin reunusta varttikierroksen verran niin taas osuu kapula mukavasti kumiin. Basaripädiin tuli melko nopeasti nuijan painaumat (tuntuu kalvon takana painaumat), mutta pysynyt tilanne ennallaan eikä ole herkkyyteen tai muuten toimintaan vaikuttanut.
 
Omia rumpukittejä en ole alusta asti kasannut kuin yhden. Hyvin riittää erilaisia settejä niistä 100 vaihtoehdosta. Taustoja tekisin hyvinkin mielellään itse, mutta pitäisi tietokoneella päästä tekemään, muuten turhan kankeaa. Onnistuukohan mitenkään?
 
edit: ai niin, muutin pädien järjestystä heti alussa lähemmäs sitä mihin akustisilla rummuilla olen tottunut. Etupuomissa kolme tomia ja sivulla yksi lattiatomina. Kolmannen tomin saa käännettyä mukavasti alaspäin kaartuvaksi niin asettuu kaikki neljä tomia mukavasti juohevaan kaareen. Crash-pellit myös kummatkin etupuomin reunoille ja ride oikeaan sivupuomiin melko matalalle.
 
En tiedä saisiko pro-kitin räkillä paljonkin monipuolisemman asettelun, mutta omiin tarpeisiin studio-kitillä löytyi aivan riittävästi säätöä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=186124