Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Morus Bassanus
Alue:Laulaminen
Aihe:arvostelua kaipailen !
Aika:04.11.2010 11:15
Mun mielestä sulla on todella hyvä soundi, ja tekniikkaongelmat ovat aika vähäisiä. Mitä nyt vähän juuri noissa kertsin heitoissa on vähän hapuilua paikka paikoin. Naisilla tosin ei muuten varsinaisesti ole falsettia, mutta ei nyt ähdetä halkomaan hiuksia... ;)
 
Mua ei myöskään tuo lievä nasaali haittaa oikeastaan ollenkaan, se tuo usein vain persoonallisuutta ääneen. Näytät melko nuorelta, ja etenkin siihen nähden äännät musta englantiakin varsin mallikkaasti. Ja hei - tuossa väliosassa nuo korkeat äänet irtoavat hienosti! Siitä tulikin mieleeni, että ehkä jotain kertosäettä kannattaisi kokeilla ihan "täydellä äänellä", ilman noita vinkaisuja? Voisi tuoda lisää poweria ja vähentää hapuilua. Vaikuttaisi siltä, että sulla olisi myös alaa siihen. Väliosassa taidetaan meinaan mennä samoilla korkeuksilla kuin kertsissä, ehkä jopa sävelaskeleen korkeammalla...
 
Ja vielä - kitaristi/laulajalle myös thumbs up, hyvää ja varmaa työtä sekä laulun että kitaran suhteen! Oli ilo kuunnella tämä coveri. =)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=37&t=195211