Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Ilelee
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:Rivitaloasunnossa??
Aika:04.11.2010 10:16
Suosittelen, että käyt heti alkuun kysymyssä naapurissa kuuluuko vai eikö. Jos vain annat palaa päivän toisensa jälkeen, ni naapuri voi jo ehtiä hermostua niin pahasti, että välit tulehtuvat ja pienikin häiriö alkaa ärsyttämään.
 
Itse kokemusta on vain kerrostalosta, jossa suurin ongelma oli juuri tuo rakenteisiin välittyvä tärinä, joka kuulosti naapureista ilmeisesti samalta kuin joku pompottelisi koripalloa kämpässään. Tähän auttoi tollainen kelluva asia (itse käytin vaahtomuovia pallojen sijaan). Mattoja kokeilin, mutta niistä ei ollut mitään apua vaikka kuinka monta kerrosta laittoi. Eikä ongelma todellakaan ollut alla asuva naapuri ainoastaan, kyllä se muuallekkin välittyi rakenteita pitkin.
 
Kyllähän sähkörummuista akustistakin ääntä lähtee (vähintää lautasista), ei kovin kovaa, mutta ärsyttävää naputusta, joka voi tietysti kantauta ilmavaihtokanavien, mukana naapuriinkin (tai muuten jos seinät ovat huonot). Tuon melun kanssa suurin ongelma on omat asuinkumppanit, joten siinäkin mielessä kannattaa miettiä pystyykö huonetta joten paremmin eristämään.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=195230