Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:G O
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Kitaristin rannetuet
Aika:31.10.2010 22:18
Raist: Hinnan mukana vaikuttaa menevän laatu, itselläni on rannekanavan ja -lihaksien kanssa ongelmia kans, kannattaa hommata joku sopivan jäykkä ja vaikkapa urheilukäyttöön tarkoitettu kietaisutuki, joka laitetaan kierroksen tai kahden verran ranteen ympäri ja sitten tarralla tai hakasilla kiinni.
 
Jos mahdollista niin käy vaikkapa apteekissa tai jossain alan liikkeessä testaamassa noita, jotkut tuet kun rajottaa verenkiertoa ja toiset taas on niin jäykkiä että plekukäden liike rajottuu (jos oikeeseen käteen tulossa).
 
Kannattaa pitää tietysti mielessä, että paras hoito tulehdukseen on lepo. Tietokoneen käyttö ja vääränlainen liikunta rasittaa tulehtunutta kudosta ja pitkittää ongelmia.

 
Joo lääkäri saarnasikin siitä että ei kannata rasittaa kättä, mulla on siis toi vasen käsi nyt mennyt jo montakin kertaa parin vuoden aikana.. Tietokoneen käyttö ei niinkään rasita sitä koska tietokoneella saa aika helposti hyvän ergonomisen asennon vasemmalle kädelle.
 
Myös kitaransoiton opettajaa suositeltiin jotta saa tuohon soittamiseenkin oikean asennon, mutta tuo rannetuki helpottaa sen oikean asennon pitämisessä koska silloin ei pääse taivuttamaan rannetta niin paljon.
 
Pitää siis käydä apteekissa kokeilemassa noita rannetukia, kiitoksia neuvoista !
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=195204