Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jungleman
Alue:Koskettimet
Aihe:Backlight4you - valoa synavanhuksen elämään (ja muita juttuja)?
Aika:29.10.2010 20:18
Tervehdys,
 
kosketinsoitinkeskusteluneitsyyteni menee tällä postauksella, kitarakamojen kanssa kun olen tähän asti elämääni reuhannut. Menin ja hankin tuossa aiemmin tällä viikolla elämäni ensimmäisen oikean synan, pitkään hinkuamani Korg Wavestationin.
 
Huhhuh. Aivan posketon vehje. Olen kolmatta iltaa selannut presettejä läpi ja hihitellyt soundeille. Vessaistunnoilla olen viihdyttänyt itseäni manuaaleilla.. krhm. Asiaan.
 
Syna on jo reippaasti ohittanut sen iän jossa saa ostaa kaljaa kaupasta. Siitä siis löytyvät Wavestationeiden perusominaisuudet: näyttö on melkoisen tumma (ja vinkuu), muutama kosketin jumittaa. Minua ei hirveästi pelota avata sitä ja kokeilla, onnistuisinko parantamaan koskettimiston tahmausongelmaa vaikkapa näiden ohjeiden mukaan: http://danphillips.com/wavestation/ws_faq.htm#sticky_keys - mutta kiinnostaisi kuitenkin etukäteen tietää, onko joku muu kokeillut itse?
 
Valaistuksen korjaamisessa ajattelin myös luottaa omaan käteen. Onko joku kenties kokeillut tämän firman tuotteita? Haulla en ainakaan löytänyt mitään: www.backlight4you.com ..entä kiinnostaisikohan ketään samanmoisen taustavalo-ongelman kanssa unettomana pyöriskelevää lähteä tilaamaan tuolta kamaa kimpassa?
 
Ja vielä - kyselyiässä kun olen (enkä hakua käyttämällä löytänyt, tai sitten vain evotin anteeksiantamattomasti) - jos onnistun vain sössimään synaparan huonompaan kuntoon, kuka Tampereella hoitaisi sen kuntoon? Löytyykö luotettavaa korjaajaa?
 
Nimim. "Kysymyksiä, kysymyksiä.."
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=195150