Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:oiva tumpeloinen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Behringer FCB1010 probleema
Aika:25.10.2010 10:45
ReBeat: Onko sulla G-Majorissa mahdollisesti joku midi mapping päällä & ton program changen / muistipaikan osalta ruuvattu pieleen?
 
Joko näin, tai sitten FCB:ssä on jokin ohjelmointi päällä. Siihenkin muistikuvien mukaan pystyy tekemään erilaisia ohjemointeja. Joka tapauksessa ongelma ratkeaa syöttämällä G-Majorin "mappingiin" oikeat luvut.
 
Eli kun katsoo G-Majorin mäppäystä, katsoo ensimmäisenä, mitä siellä lukee preset kahden kohdalla. jos siellä on kohteena luku 7, muuttaa sen numeroksi 2. Jos taasen G-Majorin kakkospresetin kohdalla on kaksi, niin silloin sulla on lankussa jonkinmoinen ohjelmointi. Sitten joko laitat lankun ohjelmoinnin kuntoon, tai jos tuntuu liian vaikealta, menet G-Majorin mappingissa presettiin 7 ja laitat sen siirtymään presettiin nro 2. Jälkimmäisessä tapauksessa kyllä suosittelisin perehtymään lankun ohjelmointiin.
 
Ja jos ei näillä ohjeilla tunnu löytyvän ratkaisua, niin kokeile noita lukuja vähennettynä yhdellä. Joskus midikäskyt lähtee nollasta, eikä ykkösestä. Eli kun käskyt annetaan välillä 0-127, niin jotkut laitteet ymmärtävät ensimmäistä preset-käskyä painamalla käskyn olevan nolla, eikä yksi. Tuokin on luullakseni. semmoinen asetus, minkä pystyy G-Majorista valitsemaan. Ainakin isoveljessään pystyy.
 
Toivottavasti oli tarpeeksi sekavasti selitetty.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=195015