Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sami_T
Alue:Livetoiminta
Aihe:Teippibuugie
Aika:19.10.2010 20:08
Oon joskus kokeillu tavallisia nippusiteitä ton jönkön tekemisessä ja siinä tosiaan äkkiä saa kädet ja käsivarret osumaa kun sitä kaapelia kerää takaisin caseen. Lisäksi ne nippusiteet ja etenkin nippusiteiden lukot tuppaa aina välillä tarttumaan paikkoihin kiinni.
 
Viltsun idea tosta nippusiteiden kääntämisestä ympäri vois kyllä auttaa huomattavasti.
 
Oon nähny pari sellaista toteutusta missä on leikattu liimakutistesukasta n. 5 cm leveitä renkaita ja laitettu niitä kaken ympärille n. 40 cm välein.
 
Sähköteipillä mulla on nyt ollu läjässä pari kaukokaapelia, ne kesti noin puoli vuotta ok mutta nyt alkavat olla aika murheellisessa kunnossa. Nittoa oli kyllä toi teippi mitä käytettiin, voi olla että Advance toimis paremmin.
 
Viimeisin kokeilu oli jonkinlaista vulkanoivaa teippiä joka myyntipuheen mukaan ei tartu siihen kaapeliin kovin tiukasti mutta kunnolla lämmitettynä itseensä sitten senkin edestä. No muuten ihan hyvä mutta näköjään toi tarttuu itseensä aika hanakasti myös kylmänä. Eli kun menin ekan kerran sitten keikalle ja tarttui kaukokaapelin päästä kiinni niin olis tullu koko hoito yhdellä nykäsyllä casesta ulos jos vaan olis voimat riittäny. Siinä saikin sitten nyhertää leathermanin kanssa jonkin aikaa ennenkuin naru oli taas ns. vetokunnossa.
 
Katselin tossa että Panduitilla olisi tollasia "low profile" nippusiteitä. Niin pitäisköhän tollasilla kokeilla lähestyä tilannetta.
 
http://www.panduit.com/groups/MPM-W … ocuments/ProductBulletin/069251.pdf
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=194842