Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:stnprkl
Alue:Livetoiminta
Aihe:Korvamonitoroinnin hankkiminen
Aika:19.10.2010 19:22
lavaamo: Eli satunnaisia keikkoja on alkanut bändillä olla jonkinverran, tuntuu että monitorointi on keikolla sitten vähän 50/50 että toimiiko tosi mukavasti tai sitten ei toimi ollenkaan.
 
Olen jo pitkään harkinnut korvamonitoreita ja langatonta lähetintä. Millainen summa pitäisi sijoittaa että löytyisi harrastuskäyttöön toimiva paketti, tai jos suoraan sopivia malleja osaisitte ehdottaa?
 
Olen ollut jo pitkään hankkimassa myös valettuja korvatulppia, mutta jos kokeilisi tuon korvamonitoroinnin toimivuuden ensin, niin olisi helpompi valita tavallisten valettujen ja korvamonitoreilla varustettujen väliltä. Ovatko nuo esim. T-kaupassa lähetin bundlejen mukana tulevat korvanapit vaimentavia, ja jos ovat niin miten voimakkaasti?

 
Halvimmat semmoset millä oikeesti pärjää ovat Senkun Evoluutiosarjan laitteet. Niitten mukana tulevat luurit vaimentaa ihan riittävästi jos vaan setistä löytyy oikeen kokoset (tarpeeks tiukat) sovitteet. Suurimmalle osalle maailman ihmisistä semmoset löytyy. Mut muuten niitä mukana tulevia luureja en suosittele kun korkeintaan iPodin kaveriks.
 
Mut tommonen korvamonitorisetti ei vielä tee elämää sen autuaammaks jos teillä ei oo omaa monitoriukkoa matkassa. Se on meinaan aikamoinen operaatio taikoo yhtäkkiä pystymettästä vieraalle orkalle in-ear miksaus, kulmat on helpompi varsinkin kun ymmärsin et kellään bändistä ei oo aiempaa kokemusta korvamonitoreista.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=194875