Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jymi
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Kuinka voi straton teossa kestää neljä vuotta ?
Aika:19.10.2010 16:27   (muokattu 19.10.2010 16:52)
Kiitoksia kommenteista. Ääninäytteitä ei ainakaan vielä tule. Ensin pitää purkaa mikeistä hieman kierroksia, kun taisi tulla liikaa.
 
Basismi: Teitkö tuota teleä Ahjolassa aikoinaan...?
 
Teinhän minä, eli ilmeisesti tuttuja ollaan. Tummassa bassossasi on kyllä tuttuja muotoja. Ahjolassa tein myös ensimmäisen stratonkin ja thinlinetelen ainakin osittain. Myös 335:sta aloittelin siellä, vaikka silloinen opettaja (Erikson tms.) pelotteli, ettei tule harrastelijalta onnistumaan ainakaan taivutetuilla kyljillä. No siitähän vaan kiukku kasvoi että minähän teen sen...
 
tilujätkä: Huhhuh kun on ammattimaisen näköstä touhua! Tommosta lakkapintaa kun itekin malttais saada aikaan...
 
No hyvä lakkapinta ei sikäli ole hankala, mutta työläs. Jos vaan on tilat(tai takapiha kesäisin niin kuin minulla), ruisku, kiilloitukone (tai kiillotuslaikka porakoneeseen) ja hyvät ohjeet, niin sen oppiminen onnistuu kyllä. Täytynee tässä kohtaa tunnustaa, että tuon lakkapinnan loppukiillotus sujui vaihtokaupalla, minä korjasin yhden putkivahvistimen ja kaveri teki kiillotuksen bodyn osalta vastapalvelukseksi. Lakkasin kyllä itse ja muut kitarani olen myös itse kiillottanut, niin kuin tästäkin kaulan.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=194783