Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:villeyk
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Turhauttaako?
Aika:18.10.2010 14:55
Oho, tulipa vastauksia!
 
Tuohon raha-asiaan nyt hirveästi tartuttiin. Ei se mua itseasiassa turhauta mitenkään paljon, kunhan tuli heitettyä tuohon yhtenä elementtinä. Ei me ikinä edes pyydetä keikasta rahaa, ei tulis edes mieleen :D Kyllä meikä sen nyt tajuaa, että tällä tasolla on kysyntä ja tarjonta eivät voisi olla kauempana toisiaan. Vielä kun meidänkin genrenä on raskaampi poljento, niin sitähän riittää.
 
Lähinnä etsin kohtalotovereita ja niitä muutamia löytyi :D
 
Kyllä meikä nauttii meidän musan soittamisesta valtavasti ja ne muutamat törkeän kovat keikat aina korvaavat ne ikävät ja turhauttavat. Itse ollaan tällä hetkellä siinä tilanteessa, että meidän rumpali on ollut kätensä kanssa ongelmissa ja ei olla päästy edes tekemään bändin kanssa mitään moneen kuukauteen, seuraavat keikatkin päästään soittamaan varmaan vasta ensi vuoden puolella jos ihmisten motivaatio pysyy.
 
Itse oon koittanut tässä miettiä jonkinlaista toimintasuunnitelmaa tulevaisuuden suhteen ja mietin ainakin sitä, että täysin turhien (=niiden turhauttavimpien!) keikkojen soittamisen voisi jättää vähemmälle. Eli mieluummin vetää sen kaksi keikkaa vuodessa hyvien bändien kera hyvissä puitteissa kun 20 keikkaa jossain Taka-Hikiän pizzerian nurkassa.
 
-Ville
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=194746