Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:blaekie
Alue:Kilpailut
Aihe:Roots-skaba 150 äänestys
Aika:17.10.2010 01:03   (muokattu 17.10.2010 01:32)
1. BigPapa:http://maihinnousu.net/s/9231
Kyllä Papalla toi bluesin perusolemus tulee hyvin aina esiin, soitossa etenkin. Saundi oli kuitenkin aika "naseva" ja ohut. Papa ei ehkä jaksa hieroa noita saundipoliittisia jutskia kovin paljoa, mutta se tois paremmin joskus esiin ne soitossa piilevät kyvyt, (Kunhan ei Karhua ole tintattu liian paljon ;-)
 
2. Kuha:http://maihinnousu.net/s/9232
Jahas meidän kantri/bluuspesialisti, jännästi Kuha osaa käyttää noita matalia ääniä kuitenkin paikka paikoin alussa hyväksi, silti vaikka likeissä mentiin aika ylös, hienoa rytmiikkaa ja saundia. Joskin tää oli nasevampaa, eli oliks tää vedetty joillain Gipsuunilla ?
 
3. TJuhana:http://maihinnousu.net/s/9234
Uusi tuttavuus ja uudet kujeet, eka häiritsi ehkä hitusen toi takatukkonen kaiku, Mutta fraasinki, bendit ja time pelasti tilanteen etenkin loppupuolella, varsin hyvä taustanmukainen rykäys.
 
4. Stratomaster:http://dl.dropbox.com/u/6768090/stratomaster_150.mp3
Stratomesu on meikän kestosuosikki, ja tietyt kuviot räjähtää aina tajuntaan, mutta paikka paikoin olin havaitsevani alkupuolella jonkinlaista mietintätaukoa ?, joka onneksi ei kestänyt kauan. Saundi on myös erittäin hyvä, joka ei tule pelkästään laitteista, vaan ilmiömäisestä tatsista, mikä tällä herralla on !
 
5. TahTah:http://maihinnousu.net/s/9238
Tah vetelee sitkeästi ok perusotteella, mutta peräänkuulattaisin rauhallisuutta, eli tulee ns. riehuttua liikaa, johon itse syyllistyn kaiken aikaa. Ja vibra ei tee tätä helpommaksi, sitä tulisi meikän makuun hidastaa, ja kontrolloida paremmin.
 
6. Blues Guitar:http://maihinnousu.net/s/9239
Hyvä perussaundi, ehkä hitusen nasaali, soitossa tiettyä päämäärättömyyttä, eli jäi vähän paikoin fiilis että mitäköhän tähän vetäsis, laitetaan tota että saadaan täyteen soolo.
 
7. Dynosaur:http://maihinnousu.net/s/9240
Hyvää blueshiplausta alkuun tarjoillaan, Varsin tyylinmukainen veto, ja hyvää likkien koostetta, joka tulee ilmiselvästi selkäytimestä, sen kummemmin miettimättä ja aikailematta. Saundi on myös tyylinmukainen, eli hyvä.
 
8. Funkylord:http://maihinnousu.net/s/9248
Kuten jo aiemmin sanoin, tästä tulee sellainen hyvä vaaleanpunaisen pantterin fiilis, mitään ymmärtämättä fonilikeistä, minusta tää kuulosti hyvältä. Ehkä ilmavuutta miksaukseen olis kaivannu lisää, Hyvä. lissää näitä !
 
9. Krk:http://maihinnousu.net/s/9249
Jälleen hyvällä saundilla, joka sopii taustaan. Ja bluesfraseeraus on miun mielestä ensiluokkaa, jollei peräti maailmanluokkaa. Jos en tietäisi, ja mistäpä itseasiassa tietäisin, voisin kuvitella että tässä soittaa joku musta mies, tai vähintään joku Fab.T.Bird:stä, mustina hetkinään. Pidin kovasti. Kiva "kaikufade" loppuun miksattu. Studiojätkiä,studiojätkiä ilmiselvästi.
 
10. Liljam:http://www.mikseri.net/playsong.php?id=442034
Aika ovela puhdas saundi. hitusen varovainen lähestyminen taustaan, mentiin aika kapeella alueella äänten suhteen, eli ois kaivannu jotain "laajuutta" tohon fraasinkiin.
 
11. Illu:http://maihinnousu.net/s/9253
Tiukkaa meininkiä, joo vähän samat sanat kui Tahille, eli liika into pois, ja keskitytään siihen suoritukseen, nyt meni bendit osin hivenen yli, jotka aiheuttaa sellaisen osaltaan hajanaisen fiiliksen soitossa.
Parempaa saundia oon myös Illulta tottunut kuuntelemaan, nyt oli aika tukkonen, tuhnu saundi, joka oli hitusen irti taustasta.
 
12. Tono:http://www.mikseri.net/playsong.php?id=442085
Tuosta kuivasta saundista en kyllä digannut yhtään. Paikoin ihan hyviä fraasinkeja hetkittäin, mutta kokonaisuus jäi sitten kuitenkin vähän vaisuksi.
 
13. Morek:http://maihinnousu.net/s/9257
Hyvällä ilmavalla saundilla lähdetään.Ja oisiltaan verraten hyvää meininkiä, jotkut likit osu kohdilleen ja jotkut ei niin hyvin. Eli jotenkin jäi semmonen puolitiehen vedetty sinnepäin fiilari, parempaa on kuultu MoreK:lta.
 
14. Gary Field:http://maihinnousu.net/s/9258
Vaikka tossa aiemmin motkotin ns. nasaalista saundista, tässä on jotain sellaista alkukantaista, joka puree. Onko se toi kaiku vai mikä, en tiiä , mut kuitenkin. Hyvä bluesmeininki, ehkä kiinnittäisin huomiota fraseerauksen jouhevuuteen, ja sellaiseen rytmilliseeen "tököttämyyteen".
 
15. Forest:http://users.kymp.net/p204369a/roots150.Forest.mp3
Aikas samanlainen saundi kuin edellisellä, mutta eri soittaja. Tatsi ja vibrat on erinomaisia. Soittomiehiä, Bendit kunniaan !
 
16. Korggari:http://maihinnousu.net/s/9259
Korkkari on nopeemman meiningin miehiä, mutta kyllä tää hidaskin toimii varsin hyvin, ja ei saundikaan ole hassumpi.
 
17. Latuska90:http://maihinnousu.net/s/9260
Nuori mies, into piukassa. hyviä melodisia oivalluksia todellakin ja hyvä vibra. Kokonaisuus oli ehkä karvan verrán töksöttävä, pikku räpläämisiä jossakin, kuin myös itselläni.
 
18. Blaekie:http://maihinnousu.net/s/9266
xxxx
 
19. Mopar:http://maihinnousu.net/s/9268
Saundi on hyvä, ja tatsi myös alkaa oleen siinä, Mutta fraseeraus on jossain määrin kapea,
 
20. MaQ:http://maihinnousu.net/s/9269
Hyvä saundi, ja paikoin kyllä siellä tyylimukaista vingusta irtoo, mutta jossain vaiheessa ideat oli hakusessa, ehkä, tai mistä sen minä tiiän ? kaisse soittaja isse ?.
 
21. WanhaWetäjä:http://maihinnousu.net/s/9271
Ww:llä on tatsi protasoa, kuten aina. Voi olla että että hää ei oo oikeen koskaan päässyt tähän bluussin sisältöön silleen kiinni, ja sen takia noista vedoista tulee tälläsiä progevetoja. Mutta se on hyvä että kaikki ei oo samasta puusta veistetty. Hyvä.
 
22. Cool-guitarist:http://maihinnousu.net/s/9272
Jeps. tämä on sellainen taidepläjäys, että en tiedä mitä tähän sanois.
 
Jahas tää pisteosuus sitten, (Oli muuten aika työläs tää arvostelu, ja eikä kenenkään kannata ottaa palkoa nekkuun). Oli niin paljon hyviä vetoja, että kukaan ei ollut yksi ylitse muiden, joten pojo per plätty.
 
1p Bigpapas
1p Kuhis
1p Tjuhani
1p Stratomesu
1p Dynosaurus
1p Funkylordi
1p Foresti
1p Krk
 
EDIt: Typos ja ylimääräiset rivinsiirrot
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=194778