Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:krk
Alue:Kilpailut
Aihe:Roots-skaba 150 äänestys
Aika:15.10.2010 22:02   (muokattu 15.10.2010 22:09)
Roots150
 
1. BigPapa
60-lukulainen soundi, tilantuntu ja yleisfiilis. Tulee mm. Mike Bloomfield mieleen. Hienoa kerrontaa.
 
2. Kuha
Chicago-vibran ikiaikainen kiihkeys maustaa upeasti rapeaa herkuttelua.
 
3. TJuhana
No nyt kyllä huhut pitivät paikkansa: uuven rootsiäijän tatsi on parasta A-luokkaa. Siellä kuuluu se A ja vilahtaa myös SRV ja EC hieno meininki. Vähän häiriöttömämmällä, klippaantumattomammalla ja selkeämmällä soundilla tämä olisi ollut vielä ässempi.
 
4. stratomaster
Muutamakin vibra oli sellainen että meinasi lyödä linssiä sumeaksi... laatumasteria. Hevihköä, mutta ah niiiiiiiiin mageeta... oliko muuten Dusty Roadilla ammuttu?
 
5. tahtah
No tahihan vetää kuin vanha tekijä mitä hän tietenkin onkin! Tuttua tunnelmaa, hyvät on sustainit ja syvät on kaiut. Bluesia mikä bluesia.
 
6. blues guitar
Makoisa soundi, ok soittoa tämäkin. Hyvä taso on skabassa.
 
7. dynosaur
Erittäin tyylikästä. Pintapuolisesti iisimpää, mutta pinnan alla tapahtuu. Maukasta vibraa. Paikoin meinaa mopo vähän keulia mutta tiellä pysytään varmasti.
 
8. funkylord
Tervetuloa mukaan, heitit sitten heti tän skaban kovimman vedon... :)
Näin luonnollista, toimivaa ja bluestaustaan täydellisesti istuvaa fonisoundia ja -soittoa kuulee liian harvoin missään koskaan. Vaikka soitossa on paljon jazzin elementtejä, se on täyttä bluesia. Tuletko vetämään tollaisen fonisoolon sille mun kaukana tulevaisuudessa siintävälle levylleni?
 
9. krk
xxx
 
10. liljam
Ujohko tsaundi, ujohkoa soittoa. Ei mitään, lähtee se kulkemaan näinkin ja luo oman tarinansa. Hötkyilemättömyydelle rakentaminen on oikea tie syvemmälle.
 
11. Illu
Äänten puhtaudessa ja myös äänten valinnassa on paikoin sanomista, välillä putoaa kyllä oikein makiasti kohdilleenkin.
 
12. tono
Tää tausta on kyllä ihan loistava. Se pysyy ja pitää kasassa niin monenlaista soittoa. Tässäkin vähän vapaammassa otteessa ei tule kuitenkaan oloa että olisi vapaassa pudotuksessa vaan homma nakuttaa ja etenee koko ajan mielekkäästi.
 
13. Morek
Maukas soundi, muikeaa rapsakkuutta. Pätevää ja toimivaa soittoa.
 
14. gary field
60-lukua. Hienoa omankuuloista ideaa alkupuolella. Tykkäsin tästä kotikutoisesta, täydellisesti sankarielkeitä välttelevästä mutta silti tuoreesta fiiliksestä.
 
15. Forest
Kato pitkästä aikaa... welcome back! Tyylikästä ja tasapainoista soittoa.
 
16. Korggari
Honotustyyppinen soundi toimii mainiosti. Pohdiskelevaa soittoa, OK.
 
17. latuska90
Pientä jäykkyyttä tai ehkä rentouden puutetta havaittavissa, mutta paikoin soi oikeinkin komeasti. Välillä oikein vattaa kouraisevan komeasti.
 
18. blaekie
Maukasta herkistelyä herkullisella soundilla. Pientä haparointia on, mutta toisaalta tässä on myös aineksia jopa ihan listan kärkeen oikeuttavaan huippuvetoon. Tästä tulee sellainen vapautuneen liikuttunut olo.
 
19. mopar
Ihan asiallista ja toimivaa perussoittoa. Fraseeraukseen ja tatsin dynamiikkaan lisää vaihtelua ja väriä, niin homma vielä paranee.
 
20. MaQ
Rootsia, rootsia... hienoa kliinimpää perinnesoundia ja fiilistä.
 
21. WanhaWetäjä
Rajoja koettelevaa, tuttua kerrontaa. Hieno tatsi. Itsensäpidättelyn tuntua.
 
22. Cool-guitarist
Onpas raju soundi. Onko siellä joku geitti kun lyö välillä ihan black-outin? Ei oikein meinaa päästä vieläkään perille homman nimestä mutta rouheeta on.
 
*** Pisteet ***
 
1p BigPapa
1p Kuha
1p TJuhana
1p stratomaster
1p dynosaur
1p funkylord
1p Forest
1p blaekie
 
Vähän tylsästi jaettu, mutta en (yrityksistä huolimatta) pysty jättämään ketään näistä pisteittä. Loppupään hyviä vetoja jouduin jo jättämään.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=194778