Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:MoreK
Alue:Kilpailut
Aihe:Roots-skaba 150 äänestys
Aika:15.10.2010 21:57   (muokattu 16.10.2010 08:51)
1. BigPapa: Jätin Papan vedon tarkoituksella viimeiseksi. Kuunnelkaas junnut Papan a) vibraa b) soiton lentoa sointukierron päällä c) lickejä ja niiden viimeistelyä. Respect.
 
2. Kuha: Kuhalla on näpeissä sen verran voimaa, että on varaa vetää pienemmällä sustainilla. Kyllä kuulostaa mainiolta. Hienosti lentää likit.
 
3. TJuhana: Kylläpä on intensiivistä menoa! Soundi ei ihan toimi taustaan, mutta soitossa on mainiota duurissa käyntiä - taisi joku jo kehuakin, että Järvis-vaikutteita ilmassa. Loistavaa!
 
4. Stratomaster: Erittäin tasapanoista soittoa. Kuuntelen näitä vetoja lopusta alkuun, ja kyllä täytyy sanoa, että Stratomasterinkin tasoisella kaverilla on tuolla alapuolla kovia haastajia! Mutta siis mahtavaa ja nautittavan kuuloista soittoa!
 
5. TahTah: Tiukkaa menoa soundin ja kaiken puolesta. Voi herttinen kyllä on intensiteettiä!
 
6. Blues Guitar: Maukas soundi, vähän pintaan miksattua tavaraa. On muuten makeita likkejä pitkin ja poikin. Erittäin tasapainoinen veto taustaan nähden, hyvin rakenneltu!
 
7. Dynosaur: Hienosti tunnelmoitu. Omaan korvaan vähän särähti soundin kireys/diskanttisuus tms. Hienosti kyllä noi lickit kulkee, erittäin nautittavaa!
 
8: Funkylord: Heh, hyvä heitto! Tässä huomaa, että vaikea nyt vertailla tähän kitaraporukkaan. Hmmm... no yritetään. Soundi oli aika ohut ja kuiva, pienellä kaiutuksella olisi jo tehty ihmeitä. Soittohan oli erittäin mainio ja fraseerauksessa paistoi hieman jazz-vivahteita, loistavaa!
 
9. Krk: Ah toi alku kyllä maistui! Soundi on aika jännä, vaikka akustisesti (siis toi kaiku) ei ole taustan kaa samassa tilassa. Nooo pikku juttu. Hyvin kyl noi likit pelaa, tässä on jotain "pientä riemua", symppis menoa....
 
10. Liljam: Vähän varovaisen oloista tuo alun soitto. Paranee sitten, kiva jazzmainen vivahde, tulee varmaan tosta soundista.
 
11. Illu: Intensiivistä paloa, tunnelataus toimii. Osa noista likeistä menee suorastaan mettään, siis vääriä säveliä... mun korvaan.
 
12. Tono: Älä Tono pahastu, mutta soundit on aika tönköt. Soittohan sulla toimii kohtalaisen hyvin, siitä saisit ittekin enemmän irti paremmilla soundeilla.
 
13. Morek: ***
 
14. Gary Field: Kovahko soundi. Hyvin kyllä mentii tunnelman mukaisesti. Vaikka teknisesti homma toimi, tästä jäi vähän intohimoton tunnelma.
 
15. Forest: Hienosti tippuu blues, jees jees. Näillä eväillä olisin itse rakentanut alun erittäin hillityksi ja loppupuolelle säästänyt nuo "kovat piipusta". Ny ne tarjottiin jo heti alkuun. Mutta siis tolkuttoman hyvän kuuloista juttua.
 
16. Korggari: (Vähän turhan taustalle miksattu) Hienosti soitettua perusblyysiä, mutta olisi mielestäni kannattanut heittää enemmän koukkua tähän kovatasoiseen skabaan.
 
17. Latuska90: Ihan vakuuttavaa instrumentin hallintaa. Tykkäsin jotenkin tän soolon melodisesta (duurisesta) annista, ite taisin jäsähtää omassa vedossa turhan molliin.
 
18. Blaekie: Kiva ilmava mutta "perinne" soundi tähän paikkaan. Makeesti maltetaan rakennella, taustaan istui kyllä mainiosti. Pari muikeaa likkiä loppupuolella.
 
19: mopar: Ihan timangi vibra ja ote skebaan. Soundi vähän särähtää, diskanttia pukkaa, itse juuri opettelen kitaran diskanttipotikan käyttöä - suosittelen! Hyvä perusmeno.
 
20. MaQ: Mainio soundi, hyvää tasapainoista soittoa. Melodian rakentelu toimi kyllä oikeen makoisasti.
 
21: WanhaWetäjä: Soundi kohdallaan. Semmonen etelän höyrylaiva tunnelma tässä. Kyl tää oli se mulle mieluisin veto lopulta, tää oli niin hmmm... kiinnostavaa kuunneltavaa ja sopivasti erilaista.
 
22: Cool-guitarist: Sokerina pohjalla räyhäkästä ja omantakeista soittoa joka ei jätä kylmäksi. Tässä rikottiin raja-aitoja tosissaan.
 
Pisteet:
 
1p Bigpapa
1p Kuha
1p TJuhana
1p Stratomaster
1p Blues Guitar
1p Blakie
1p MaQ
1p WanhaWetäjä
 
Erittäin lähelle pisteitä kipusivat myös mm. Funkylord, Forest, Latuska90 ja Tahtah.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=194778