Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:CBXJuha
Alue:Livetoiminta
Aihe:Laulukamojen päivitystä
Aika:12.10.2010 22:54
s151669: No, kuuleman mukaan kitarat kuuluvat erilailla eri puolille huonetta. Tämä tietysti tuolla systeemillä on odotettavissakin.
 
Olikohan tämä se reissu kun käänneltiin kitarakaappeja siten että kuultaisiin toisiamme lavalla paremmin. kun yhdelle kumartaa, niin toiselle...
 
s151669: Sellaistakin kommenttia on tullut, että laulusta ei saa selvää. Tähänkin voi olla useita syitä alkaen laulajan äänestä ja päättyen huoneen akustiikkaan. Jollain EQ:lla tai kompuralla voisi ehkä tehdä jotain, vai voisiko ? Jos, niin mitä ?
 
Tämä taisi olla se keikka kun laulajalla oli sanat hukassa, kurkku karstalla ja muutenkin vibrato-o-o kateissa. Että siinä varmaan yksi selitys :) Muistan kyllä nuo kommentit XD
 
Todella amatöörejähän tässä toki ollaan. Ei silti, keikoilla on ollut hyvä meno ja kaikilla mukavaa (siis yleisöllä myös). Olishan se kuitenkin hienoa jos saataisiin vähän näkemystä mihin kannattaisi näitä keikoilta taskun pohjalle kertyneitä roposia laittaa -- jos vaikka saisi jotain parannustakin johonkin.
 
Tämän keskustelun pontena oli siis se, että huomasimme kassaan jääneen hieman rahaa. Sitä voisi käyttää johonkin laitehankintaan. Rumpujen mikitys noihin meidän laulukamoihin on jotenkin sellainen pikku mörkö -- tuleekohan siitä mitään -- auttaisikohan joku kompura/gate tms. että homma olisi hallitumpaa.
 
Täytynee kokeilla varovasti syöttää niitä rumpuja systeemiin sellaisenaan ja katsoa millaiset ongelmat nostavat päätään?
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=194559