Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:spaze
Alue:Koskettimet
Aihe:Pianon soiton opiskelu
Aika:12.10.2010 19:39
-Matu-: tästä varmaankin on jo joku keskustelu mutta en ainakaan huomannut, elikkäs ajattelin että voisin alkaa soittamaan pianoa mutta varat ei ainakaan tällä hetkellä riitä pianotunteihin joten miten suosittelisitte aloittamaan omatoimisen harjoittelun?
 
Itsellä sama tilanne. Entuudestaan mulla oli läppäri sekä Reason ja siinä Reason Pianos, joten ainoa viimeaikainen kustannus oli ostaa MIDI-kiippari. Katselin monta erilaista ja päädyin M-Audio Oxygen 49 (kolmas sukupolvi) malliseen. Nyt soittelen Steinway D pianosoundeilla :D
 
Ensiksi tutustuin pianolessons.com sivuston täysin ilmaisiin video-oppitunteihin (vaatii hyvää enkkua) ja sen jälkeen tilasin eBaystä Pam Wedgwoodin "It's never too late to play piano" kirjanen jota olen nyt harjoitellut päivittäin. Aloittaa oikean käden peukusta ja päättyy monimutkaisiin kappaleisiin kaksin käsin. Suosittelen aloittelijalle!
 
Juu varmasti soitto-ope olisi parempi, mutta kuten kirjoittaja mainitsi budjetti on tiukka ja omatoimisesti opiskelu on hyvä asia jos vaan osaa pitää kuria eikä lannistua hetkessä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=194683