Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Antti1
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Reenikämpän laittaminen
Aika:10.10.2010 22:09
McLeach: hmm joskus tarttui m-netistä sellanen käsitys että täysvalkoinen heijastais ääntä selvästi enemmän kuin muut värit?
 
Hoh... Tää on jo sen sortin pseudotieteilyä, että unohda koko juttu. Niillä materiaaleilla on niin paljon enemmän merkitystä, kuin maalilla, ettei maalilla ole lähes mitään merkitystä edes teorian tasolla.
 
Saundit on korvaani nyt ok, ei turhaa kaikua tai yms mutta kiertoherkkyys tosi suuri, kamojen sijoittelusta huolimatta, testailtu muutamilla eri PA-vehkeillä.
 
Onhan gainit ja muut kamat säädetty ns. oikein? Kamojen tehot, herkkyydet yms. on riittävät teidän käyttöön? Kamojen soundi on hyvä ja ei oo mitään kiertoa lisääviä megaefektejä? Tästä se kaikki lähtee loppupeleissä. Kannattaa ottaa huomioon myös mikrofonien suuntakuvio ja siihen saapuva meteli. Jos ongelmana on esim. mikin takaa heijastuva ääni, niin se seinä verhon kanssa kuriin.
 
Pystyisitkö sä tekemään jonkinlaisen yksinkertaisen pohjapiirroksen, jossa näkyis tilojen mittasuhteet suurinpiirtein ja sinne tulevat kamat? Se helpottaa vähän hommassa etenemistä, jos tälleen summamutikassa mennään muutenkin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=194623