Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:McLeach
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Tiukkaa distortionia singlecoileilla?
Aika:06.10.2010 12:27
LesPaul70: Eli suomeksi sanottuna haet humbuckerien soundia. Kun täällä puhutaan yksikelaisten soveltuvuudesta säröllä soitteluun/heviin, läpistään yleensä vain siitä hurinasta ja unohdetaan kokonaan se, että yksikelaisten perussoundi on erilainen kuin humbuckkerien. Humbuckerin perussoundi on raskaampi ja paksumpi, yksikelaisen taas heleämpi, kilisevämpi ja ohkaisempi. (Molemmissa on toki eroja mallien välillä, mutta noin pääsääntöisesti.)
 
Ei ole maailman helpoin tehtävä saada sinkusta humpparityylistä särösoundia pelkällä säröboksilla. Ei varmaan mahdotonta, mutta kokeilepa jotain humbucker-kitaraa jonkin säröboksin läpi ja tsekkaa, löytyisikö hakemasi soundi helpommin siten.

 
juu tiedostan kyllä tämän, ja olen saanut kyllä vanhalla humppariskeballa hyvät särösaundit muttakun telellä ja stratolla haluan pärjätä enkä aio hyviä twangkingejä ja custom 69:jä vaihtaa mistään kohasta. Ja kun soittamissani biiseissä on yleensä about 80% puhtailla soittoa niin en viitti tuota varten humpparikitaraan vaihtaa kun en niistä puhtaana tykkää sitten olleskaan. Halfstackki ja ratti ovat kyllä tällähetkellä kärjessä. Metalzone pelottaa mutta kyllähän se varmaan asiansa ajaisi...
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=194485