Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Ukkovaari
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Tiukkaa distortionia singlecoileilla?
Aika:05.10.2010 23:09   (muokattu 05.10.2010 23:11)
En huomannu tietona että paljonko rahaa meinaat laittaa mutta heitänpä sitten sulle ehdotuksen ei mistään halvasta mutta kuitenkin hyvästä pedaalista linkin kera.
 
TC Electronic Nova Drive, tästä ei ihan heti ominaisuudet lopu, on analoginen ja yhdessä pedaalissa löytyy overdrive ja distortion joissa omat säätimet molemmissa, ne voi olla yhtä aikaa päällä tai erikseen ja efektiketjussa peräkkäin kummin päin vain tai rinnakkain ja kun vääntää tuosta itelleen sopivat soundit niin homman voi tallentaa muistipaikkaan.
 
Iteltäni tuo löytyy ja on paras särkijä mitä olen ikinä omistanut, maksoi kyllä mutta on hintansa väärti.
 
Eli tuollaista jos jossain pääset testaamaan niin ota harkintaan, ei mitään häviä jos tutustuu tuohon ja ainakin sitten tietää onko tuo itelle sopiva vai ei. Ja tälläiset vähän kalliimmat vehkeet tietysti kunnon testillä ettei sitten kadu kun rahaa uppoaa eikä tykkäiskään (niinkin voi käydä joskus).
 
Linkki valmistajan sivuille http://www.tcelectronic.com/novadrive.asp
 
Hintaa tuolla lienee siinä 200-290 paikkeilla, aika useassa näyttäis olevan siinä 240-250 euroissa.
 
Sorry jos tuntuu ihan älyttömältä tämä mun ehdotus kun miettii tuota hintaa mutta kerralla rahallisesti satsattuna voi hyvinkin päästä pitkällä juoksulla halvempaan tulokseen kun ostamalla peräkkäin nipun halvempia n. 50-100 pedaaleita.
 
Toivottavasti tästä oli jotain iloa
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=194485