Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Mr. Speed
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Uutta vahvaria?
Aika:30.09.2010 12:57
Tiku35: Hyviä ideoita. Mutta onkos siinä mitään järkeä että ostais vaikka Engl Invader nupin ja sitten sille pienen kaverin? tarkotan pienellä sitä että tosiaan sopii kerrostaloon sekä saa elementit liikkumaan? Entäs jos ostaa Engl Screamerin, tökkää kuuloke liintäntään jonkun pienen pöntön ja soittaa sen kautta?
 
Oon aika tietämätön mistään vahvareista, kun olen aina soittanut Voxillä. Käsittääkseni Engli ei matki mitään muuta vahvaria vaan kuulostaa Engliltä. No onko siis jotain toista merkkiä, millä sais aikaan ton perus rock/hardrock/manserock soundin? Eikös aikanaan Marsut ollu suosituimpia?
 
edit: ja tuli vielä mieleen, että onkos jotain purkkia/pedaalia jolla rikastais ton voxin toimintaa? Eli siis Voxi puhtaalle kanavalle ja siihen kiinni joku hyvä pedaali?

 
Jos meikäläiseltä kysytään, niin fiksuinta (ei kuitenkaan halvinta, mutta selkää säästävintä) on hankkia nuppi reenikselle, ja sitten jotain pientä kotiin. Itselläni on treeniksellä Diezeli ja VHT, ja kumpikin kyllä toimivat kohtuuvolalla oikein maukkaasti. Viitseliäisyys ei vain anna periksi, että lähtisin niitä roudaamaan parin kitaran kanssa, joten kotosalla on sitten käytössä POD XT live, joka on ihan kelpo peli tähän käyttötarkoitukseen, eli kotisoitteluun/nauhoitteluun, ja back-upiksi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=194288