Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:RHirvela
Alue:Koskettimet
Aihe:Vintagesoundeja järkevään hintaan.
Aika:29.09.2010 01:57
Meillä on bändillä sellanen tilanne, että tarvis jonku järkevän kiipparin keikkakäyttöön. Meillähän ei siis bändissä varsinaista kiipparistia ole vaan urkua soittaa pääosin meidän toinen kitaristi (tai joku muu joka omalta pääsoittimeltaan joutaa), joten hirvittävää määrää rahaa ei siis pysty laittamaan likoon.
 
Tähän mennessä ollaan menty aika juustourkumeiningillä. Ollaan siis vedetty tollanen about 60-luvulta oleva Walton-urku Podiin ja siitä sitten PA:han. Nyt tosin alkaa olla tarvetta jollekin Rhodes ja/tai Wurlitzer-soundeja siedettävästi ulos sylkevälle pelille. Mieluusti vehkeestä pitäis löytyä myös joku mukava urkusoundi. Se, että urkusoundi sattuis olemaan vielä Farfisa/Vox-henkinen on varmaan jo toiveajattelua.
 
Löytyykö mitään vehjettä alle 600 euron, mistä noita em. soundeja saa irti ei-niin-muovisesti? Periaatteessa esim. liian kliini hammond ei sillätavalla haittaa, koska tolla Podilla kuitenki saa jonkin verran paskottua sitä urkusoundia :)
 
Katoin, että varteenotettavimmat vaihtoehdot näyttäis olevan Rolandin Juno Di ja M-Audion Prokeys 88. Lueskelin aiempia keskusteluja noista ja aika kirjavia oli mielipiteet. Tosin ei hirvittävästi osunu silmään mielipiteitä nimenomaan noista organ ja electric piano soundeista. Mielipiteitä? Laite-ehdotelmia?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=194273