Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jra
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Laadukkaat kuulokkeet musisointiin
Aika:27.09.2010 22:47   (muokattu 27.09.2010 23:00)
McNulty: Shure SRH440
 
Eristävät, laadukkaat, mukavat päässä... varsin hyvä haastaja näille perinteisille Sennheiser/AKG-malleille. Uusimmassa tai toisiksi uusimmassa Riffissä oli nämä Shuren luurit testissä...

 
Noissa arveluttaa itseä kuvista päätelleen samanlainen muovinen sankakonstruktio kuin mitä on käytetty vastaavan hintaisissa ja pykälän kalliimmissa Bayerndynamicin, Audio Technican, Ultrasonen, Senkun jne. -luureissa (kuulemma sama alihankkija kaikilla). Ainakaan omassa päässä systeemi ei kestä kuin hetken ja sitten hajoaa säätösysteemin kohdalla olevista ruuvien vastakappaleista. Kuvassa näkyy nivelen yläpuolella:
http://www.thomann.de/fi/prod_bdb_AR_235839.html?image=5
 
Esim. näissä Bayerndynamicin luureissa luultavasti sama sanka hieman erilaisella ulkonäöllä:
http://www.thomann.de/fi/beyerdynamic_dt660_edition_2007.htm
Kuten myös Ultrasonen kaikissa malleissa.
 
Parit tuolla sankasysteemillä toteutetut ovat menneet takuuvaihtoon, ja sitten olen tyytynyt vaihdettujen hajottua korjaamaan kotikonstein. Mikään muu sankamalli ei ole itsellä hajonnut normaalissa käytössä, esim. Gradon, AKG:n, Kossin metallisangat ovat kestäneet vuosia ja kymmeniä vuosia.
 
Ääneltään nuo esim. nuo Shuret ovat varmasti hintaansa nähden hyvät, mutta ainakin omalla kohdalla harmitti kun muutamat muuten hyvät kuulokkeet oli pilattu noin heikolla sankasysteemillä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=192524