Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Anarkiapurilainen
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:26-31.10: Hebosagil, Out of Tune & Moral Front itä/etelä-kiertue
Aika:22.09.2010 19:55
"Myöhempien Aikojen Klassikot" vie oululaista möykkämusiikkia etelään
 
Juliste: http://bugi.oulu.fi/~lmanner/mak.jpg
 
Lokakuun lopussa järjestettävä kolmen oululaisen äärimusiikkiorkesterin kuuden keikan yhteiskiertue on saanut nimekseen "Myöhempien Aikojen Klassikot". Mitä se tulee tarkoittamaan, emme voi vielä tietää. Varmaa on kuitenkin, että liikkelle lähdetään turvallisesti kotikaupungin numerobaarin kellarista. Loppureissulla edetään halki Mansen ja Päästadin kohti Itä-Suomen käymättömiä korpimaita ja lopulta niinkin yllättävän keikkapaikan kuin Muuramen kautta takaisin kotiin.
 
Toisen pitkäsoittonsa julkaisua valmisteleva Hebosagil on alunpitäen Oulunsalon lahja epäterveellisten äänenpaineiden ystäville. Bändi on kulkenut pitkän matkan alkuaikojen thrash metalin ja mitä äärimmäisimmän sludge-laahauksen kautta tämän hetken totaaliseen rokkijyräykseen, jota ei kovin helposti saa genrekartalle sijoitettua.
 
Suomussalmelta Ouluun päätynyt Out of Tune juhlistaa rundilla "Hasta la Victoria, Discordia"-EP-trilogiansa eeppisen päätösosan julkaisua. Tunen musiikissa vauhdikas punk ja hardcore kohtaavat 70-luvun riffipohjaisen rockin ja hevin hektisissä tunnelmissa ja varmalla tyylitajuttomuudella.
 
Moral Front on oululainen, ensimmäisen demonauhansa keväällä julkaissut vanhaa jenkki-hc:ta soittava kokoonpano. Kaoottista hardcorepunkkia Voidin hengessä, paniikkihuudon ja hyvien biisien voimin.
 
Liput maksavat korkeintaan vitosen ja ulkopaikkakunnilla on tarjolla samaan syssyyn vähintään yksi kova paikallinen bändi. Tästä reissusta artistit maksavat vain puolet: kiertue toteutetaan yhteistyössä Valtakunnallisen klubi- ja aluekiertuehanke VAKA:n kanssa, ja sen tukijana on Suomen kulttuurirahasto.
 
Reitti ja aikataulu:
 
Ti 26.10 45.Special, Oulu
Ke 27.10 Vastavirta-klubi, Tampere (+ Aortaorta)
To 28.10 Lepakkomies, Helsinki (+ Sur-rur)
Pe 29.10 Pub Blackout, Mikkeli (+ Missile)
La 30.10 La Barre, Joensuu (+ White Tears)
Su 31.10 Halloweenbileet, Nuorisotalo, Muurame (+ Total Recall, Antiklimax +1)
 
Lisätietoa kiertueesta:
 
http://www.hebosagil.com/
http://www.out-of-tune.net
http://myspace.com/moralfront
http://www.vaka-hanke.fi
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=194099