Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Mr. Speed
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kitaroiden/vahvistimien määrä, lähipiirin suhtautuminen.
Aika:19.09.2010 23:54
Itse olen nyt pitänyt välivuoden. Opiskelija siis, tosin nyt vain osa-aikaopiskelija, sillä alanvaihto on (toivottavasti) edessä ensi vuonna. Töissä nyt on siis oltu vuoden alusta asti, ja sitä ennen on kesätienesteillä, opintotuilla ja iltatöillä maksettu.
 
Tällä hetkellä oikeastaan on pelkkää huipputavaraa, koska en koe mielekkääksi enää muuhun sotkeutua. Kaikki on ihan omilla ansaituilla rahoilla ostettu, vaikka ikää on vasta 21 vuotta. No okei.. Kyllä tuo nykyinen exä lainasi rahat Jacksoniin, mutta se on jo maksettu hetki sitten. Elikkä tuo naishenkilö jonka kanssa tuli tovi vietettyä oli ihan positiivisella mielellän liikkeellä, vaikka vajaa kymppi onkin kamoissa kiinni tällä hetkellä.
 
Itse olen nuo muutaman vuoden sisällä hankkinut, ja oppinut kärsivälliseksi. Punnitsen vaihtoehtoja, enkä osta mitään ylihintaan, vaikka kuinka GAS:ittaisi. Lisäksi baarireissut kun on jättänyt vähemmälle, ja katsonut vähän mitä ostoskärryihin kaupassa lykkää, saa aika isoa säästöä jo ihan kuukausitasolla. Sen verran vielä teroitan, että 18 vuotiaana muutin vuokrakämppään, joten ihan ei pysty kaikkea laittaa musakamoihin. Autoa on varaa ajaa.. Isukki on ostanut kyllä auton, mutta kaikki käyttökulut on omalla kontolla.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=194034