Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Rotuvaari
Alue:Media ja viihde
Aihe:Elokuva jonka tekisin jos voisin
Aika:18.09.2010 22:42
Näen lääkärin, joka ei itse asiassa olekaan lääkäri, vaan valelääkäri! Sitten...hän on muka-ylilääkäri, töissä sairaalassa, joka onkin...valesairaala! Keskellä Helsinkiä sijaitsevassa valesairaalassa käy ainoastaan yksi asiakas, jota koko sairaalan valehenkilökunta hoitaa.
 
"No niin, herra Jernström, mitenkäs jalka jaksaa?" kyselee valehoitaja tyrkyttäen uhkeaa etumustaan herra Jernströmin naamalle. Valeylilääkäri kävelee samalla käytävällä, näkee uhkaavan tilanteen Jernströmin huoneessa, kiiruhtaa paikalle ja käskee hoitajan pois. Vaarallisia tilanteita! Uhkea hoitaja nousee tuoliltaan ja kävelee käsillään huoneesta - akrobaattisia koreografioita!
 
Lääkäri ampaisee kohti tuolia, jolla hoitaja juuri istui, painaa kasvonsa sen istuinosaa ja vetää keuhkonsa täyteen ilmaa. Herra Jernström katsoo tätä pöyristyneenä ja kysyy: "Mitä täällä oikein tapahtuu?" jolloin valeylilääkäri (herra Jernström ei tätä tiedä) nostaa kasvonsa tuolista, katsoo naama punaisena ja silmät raivosta muljahdellen. "Me hoidamme sinut täällä kuntoon" karjuu mies ja repii tuolin palasiksi paljailla käsillään. Herra Jernström toteaa asian olevan kunnossa, eikä salli minkäänlaisia sairaita juttuja, käy pitkäkseen sängylle ja alkaa lukea ristisanakirjaa.
 
Ylilääkäri poistuu huoneesta käytävälle, näkee uhkean hoitajan seisomassa käsillään naulakon vieressä ja tunkee...hetkinen, vittuako minä täällä käsikirjoitusta teille paljastelen. Saatana oscar-elokuva ja Nobel-palkinto tulossa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=193992