Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:OlliTeirikko
Alue:Jazz
Aihe:Keskustelua Alakerran jazz jameista
Aika:16.09.2010 10:31   (muokattu 16.09.2010 10:34)
Tällä hetkellä näyttää aika lupaavalta, että saan jamit pysyvästi Alakertaan. Ensimmäinen kerta voi mennä vähän tunnustellessa (tosin kaikki tuntuu lutviutuvan ihmeen hyvin), mutta yritän saada jameista sellaiset, että siellä olisi aidosti kivaa ja kaikki tuntisivat olevansa tervetulleita.
 
Pääsymaksusta on ollut paljon puhetta. Näissä jameissa on pääsymaksu, koska lähdemme pienestä liikkeelle kohti tuntematonta, eikä ole tietoa, tuleeko minkä verran ihmisiä. Myös Houseband on toistaiseksi riippuvainen näistä tuloista. Olen kuitenkin huomannut, että tätä otetaan joka puolella vastaan hyvin positiivisella mielellä ja todella monet ovat ilmaisseet kiinnostuksensa asiaa kohtaan.
 
Uskon siihen, että homma alkaa aidosti toimimaan tällä avoimella tyylillä, koska idea on oikeasti hyvä. Silloin se tarkoittaa, että saamme jatkossa hommat paremmin sovittua, eikä pääsylippurahastuksia tarvita.
 
Jos ensimmäinen kerta ei ole täysin floppi (pieni alkukankeus suvaitaan), jamit pidettäisiin näillä näkymin kerran kuussa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=55&t=193866