Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jPekka
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Bond Electraglide??!
Aika:15.09.2010 12:33
Olen kokeillut moista soitinkaupassa silloin kun se tuli markkinoille. Vinkeänoloinen peli... johtuneeko materiaalista, mutta jäi vähän samanlainen fiilis kuin Steinbergerin bassoista: hyvin tasapainoinen ja hallittu soundi, johon itse olisin kaivannut jotakin persoonallisempaa. Ikään kuin "hyvä ja monipuolinen soitin studiomuusikolle".
 
Jos soitin on pysynyt yhtä hyvänä kuin mitä sen markkinoitiin pysyvän, niin sittenhän tuo on epäilemättä hyvinkin käyttökelpoinen peli.
 
Jos taas ei, niin... otelautaremontti voi olla hankala, muistaakseni koko kaula (ja mahdollisesti lankkukin) oli valettu yhtenä kappaleena jostakin hiilikuitutyyppisestä materiaalista niin, että normaalinauhojen tilalla oli vain otelauta-hiilikuidun sahalaitapinta. Jos ei pelkkä hiomatasoittaminen näillä "nauhoilla" auta, niin sitten ei.
 
Ja kaikki säätimethän olivat elektronisia keinukytkimiä, jotka saattavat iän myötä vikaantua. Samanlaisia voi olla vaikeaa saada.
 
Mutta jos vehje toimii niin kuin pitäisi (tai sen saa riittävän halvalla 8-) ja mukana tulee se ulkoinen virtalähde (jota ilman kitara ei toimi) niin kyllähän tuollainen olisi yltiöpäheä kitara. Eikä toista samanlaista tule ihan joka päivä vastaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=193894