Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JPQ
Alue:Koskettimet
Aihe:Novation Ultranova uus VA :)
Aika:09.09.2010 14:55   (muokattu 09.09.2010 15:16)
Exhausted: Suosittelen tosiaan siirtymistä näiden halpis-VA-syntikoiden yli Dave Smithin laatuunsa nähden edullisiin laitoksiin.
 
ja Vermonallakin oli maukas uutuus ja sanoisin aitojen analogien filtteri kuitenkin ihan eri juttu ja kyllä muukin enkä ole hirveän innoistani minäkään Novation soundista. Alesiksen Van ongelmien takia itsekin ostin joskus novation ksrän kun ainoa joka osui hinta ryhmään just muista merkeistä enkä tykänny sen hetken korgeista jos oli tarjolla edes...
ps. ja jos mallinnusta niin Claviaa lähinnä mielessä edes jos itsestä puhun... ja mua taas tympii lähinnä näiden vanhojen (novation va hommissa aika kauan mukana ollut) ja isojen merkkien budjetti laitteet varsinkin jos on tosiaan nini että korgin van sovitus miksiin on hankalaa (kuulemma on) muuten yksi kivimman kuuloisista merkeistä en osaa täysin arvioida onko se... ja ainakin novation ksr /ks4/ksr5 lataa k-station/a-station soundeja asiaa sivuten ainoa ongelma lfodsa sahan vaihe pitää kääntää itse ei tainnut koskaan käyttispäivitykset tuota juttua korjata..... ja novationista en ole koskaan kuullut sellaisia jousia josta pidän täysillä no saan softalla niitä mutta rautana sais vielä paremmin vaikkapa Dave Smith ja vanha Oberheim luomuksilla et vanhoilla analogi Rolandeilla.... jopa logicin synistä tykkään monin paikoin enempi kuin novationista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=193721