Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-Antero-
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:600e sähkörumpuihin. Mitä settiä suosittelette?
Aika:09.09.2010 14:43   (muokattu 09.09.2010 14:57)
TJORMA:
600 egellä voi jonkilaisen akustisen setin saada. Käy vaikka Tampesterissa kokeileen joitain sähkiksiä, niin muodostuu kuva siitä, mitä esim 1500 eurolla saa.

 
Mutta sähkösettiä tarvitsen. Akustinen ei tule kysymykseenkään täällä.
 
-Dr.DW-: Jos on tiukka budjetti, niin satsaisin venytetyt sentit Yamahaan.
Muuten Rolandiin, mutta siinä ei ole "oikeita" pedaaleita.
Olin musiikkiliikkeessä hommissa, joka oli Rolandin jälleenmyyjä ja ilman hypetystä on sanottava että soundit ja tuntuma HD-1:ssä on ihan omaa luokkaansa verrattuna Yamahaan. Symbaalitkin kuulostaa jopa erehdyttävästi nauhoitetulta. (Ei tietenkään voi verrata esim. TD-12 aivon soundeihin)
Tuosta Alesiksen setistä en osaa omakohtaista kokemusta sanoa, mutta itse omistin Eastone PD-8X setin... Symbaalit ja pädit on erittäin paljon saman-näköisiä kun siinä... Ja Eastone on Millenium Mps-200... En suosittele. Eikä se pitemmän päälle kyllä mitään kestäkkään. Pädit hajoaa sisältä... Aloittelijalle toimii ensirumpuina sen hetken, kunnes tekniikka kehittyy.
...Mutta, jos ei ole mahdollisuutta soittaa akustisilla ja ei ole pelkoa että naapurit häiriintyy "jumpsutuksesta", pelkästään polkimien takia suosittelen Yamahaa.
Laadussa kärsii, mutta on "aidompi" fiilis ja enempi settejä.
Mutta tämmöstä täältäpäin.
 
E: Ja kuulemma nuo Milleniumin kalvolliset padit on penteleen kovaäänisiä... Mutta jos se ei ongelma, niin kannattaa kaivella sellanen MPS-300/TD-3 bundle, jos vaan löytyy?
Ja luultavasti kannattaa varautua vaihtamaan basaripädi...

 
Eli siis Rolandin HD-1 on noista paras mutta pedaalit kannattaa vaihtaa? Kun viimeksi kävin Deluxe musicissa katsomassa, se setti näytti ihan älyttömän ahtaalta. kaikki padit ihan lähekkäin. Saako niitä kauemmaks toisistaan muuta kun ostamalla uuden "rungon"? Saako niihin helposti vaihdettua sen basarin?
 
Testasin kyseisessä liikkessä myös jotain sähkörumpuja minkä mallia en ollu koskaan nähnyt. Joku H&X muistuttava :D ainakin alko h:lla ja oli vaan kolme kirjainta/merkkiä nimessä. Se kuulosti aika kehnolta mutta oli tilaa ainakin soittaa ja hyvät pedaalit. Olisko hajua mikä merkki olis kyseessä?
 
Jos nyt saan ostettua halvalla td-3 moduulin niin mistä voisin ostaa loput setistä ettei tarvi erikseen?
 
Hirvee määrä kysymyksiä :')
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=193646