Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sensonic
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Radix- ja Shenglun -kitarakimppatilauksia huoneessa 834
Aika:04.09.2010 00:32
aristoteles666: sääli, sillä sitten olisi oma malli niilläkin.
 
Kuinka monella kitaranvalmistajalla on itse asiassa ihan "omia malleja"? Suurin osa kitaroista on "variaatioita teemasta", oli niiden esikuva sitten Les Paul, SG, Stratocaster, tai tele. Lähes kaikki ovat tavalla tai toisella niistä väännettyjä.
 
Voin sohaista tällä kommentilla ampiaispesään, mutta esim. mielestäni ESP/LTD:llä ei juurikaan ole hirveämmin "omia malleja", vaan ne ovat juuri kopioita em. kitaramalleista. Sama juttu Charvelin kanssa. Ovat tavallaan "heavystratoja". Ei sen puoleen, diggaan omasta Charvelistani, vaikka se onkin juuri em. heavystrato.
 
Radixin kitarakimppa on edelleen auki, joten sinne voi käydä lisäämässä haluamansa kitaramallia + mahdolliset modifioinnit, mitä kitaraan haluaisi. Sen jälkeen tiedustelen hintaa modifioidulle kitaralle. Hinnat tosin ovat noin 400-500 euron väliltä riippuen käytetyistä mikeistä (Tesloilla halvempia, SD:eillä kalliimpia), joten hintataso ei ole normaalisti tilattujen kimppatilauskitaroiden tasolla, mutta noihin 150-250 euron kitaroihin kun ei sitten saa yksilöllisiä modifiointeja tyyliin ainoastaan 1 samanlainen kitara / tilaus.
 
Shenglunin kitara- & bassokimpan deadline koittaa pian. Niitä kitaroita ja bassoja ei ole mahdollista modifioida, mutta hinnat ovat halpoja & hintaansa nähden hyviä ja kitaroita on ainakin aiemmin voinut tilata tyyliin 1 kpl / tilaus.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=193215