Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sintti
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Disturbed - Asylum
Aika:30.08.2010 16:46
Mitäs mieltä porukka on häiriintyneiden poikien uusimmasta? En mitenkään erityisemmin kyllä odottanut tätä(kään) levyä, koska en mikään varsinainen fani ole. Kuunneltua on kuitenkin tullut bändiä jo silloin tällöin lähemmäs 10 vuoden ajan. Livenä bändi iskee kuin kymmenen tonnin vasara (vitsi oli oma keksimä), varsinkin 2009 Ruisrockin keikasta tuli nautittua kovasti (siihen asti, että sain jonkun kyynärpäästä päähän pitissä ja hukkasin kengän).
 
Nyt uutta levyä kuunneltuani täytyy kyllä myöntää, että alkaa Disturbedilla ideat loppumaan. Samaa tavaraa yrittävät syöttää joka levyllä. Oikeastaan uuden levyn kaikki biisit, ehkä paria poikkeusta lukuunottamatta, voisi laittaa vaikka edellisen levyn kansiin ja kukaan ei huomaisi mitään.
 
Ja sitten ne saundit.. voi *piip* mitä kuraa. Kaikkea on kompressoitu niin paljon, ettei ole enää minkäänlaisia vivahteita esim. kitarasaundeissa. Onhan Disturbed aina ollut sellainen, mutta kyllä tämä menee jo ns. plörinäksi. Jatkakaahan keskustelua! *kiitos ja kumarrus* :D
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=193429